Copy
Paard aan 't Werk biedt paardenkracht in plaats van machines voor het beheer van bos, natuur en parken.
View this email in your browser

Maak gebruik van onze paardenkracht! 

Paard aan 't Werk biedt paardenkracht in plaats van machines voor het beheer van bos, natuur en parken. Het werken met paarden is duurzaam, effectief, economisch verantwoord en kostenbesparend. Wij geloven in de vele mogelijkheden die paardenkracht u kan bieden, juist in deze tijd! 

Bekijk onze video

De flexibele kracht van Paard aan 't Werk

Gemeente Den Haag

Net als vorig jaar hebben wij voor de gemeente Den Haag in acht verschillende parken dunninghout uitgesleept. Zo werkten we o.a. op de steile duinhellingen van het Sint Hubertuspark en op zeer oude, kwetsbare landgoederen als Meer en Bosch en Clingendael.
Door drie paarden in te zetten werd het hout ruimschoots binnen de beschikbare tijd uit de vakken gesleept,  waarna de aannemer het probleemloos over de verharde paden kon afvoeren. Een efficiënte vorm van samenwerking van paard en machine die meer navolging verdient!

Floriade terrein

Onder winterse omstandigheden werkten we in Almere om hout te slepen op het toekomstig Floriade terrein. Ons werkterrein was een eiland, alleen per varend ponton te bereiken. Ook dat was voor onze trekpaarden geen probleem.

Gemeente Rheden

Voor de gemeente Rheden hebben we enkele hectaren heide op het Roozendaalse Veld vrijgemaakt van opslag van grove den en berk. Door paarden  in te zetten wordt diepe spoorvorming voorkomen en wordt er  geen schade aan de kwetsbare heidevegetatie toegebracht.

Demonstratie

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om onze paarden gedurende de zomer in te zetten. De ontwikkeling van een paardgetrokken werktuig om ruiterpaden te egaliseren is in volle gang . Dit werktuig komen wij geheel vrijblijvend bij u demonstreren!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag! Kijk op www.paardaanhetwerk.nl en neem contact met ons op. 
Contact
Maak gebruik van onze paardenkracht!
Maak gebruik van onze paardenkracht!
Copyright © 2017 Paard aan 't Werk, All rights reserved.

Paard aan 't Werk
Dorpsstraat 54
2445 AP Aarlanderveen
Telefoon: 06- 53 45 78 66
E-mail: info@paardaanhetwerk.nl
Website: www.paardaanhetwerk.nl

 
Wilt u geen nieuws meer van ons ontvangen? unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Paard aan het werk · Dorpsstraat 54 · Aarlanderveen, 2445 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp