Copy
Paard aan 't Werk biedt paardenkracht in plaats van machines voor het beheer van bos, natuur en parken.
View this email in your browser

Alweer die AVG... ook wij ontkomen er niet aan

Inspirerende cases, nieuwe ontwikkelingen... Een aantal keer per jaar ontvangt u onze nieuwsbrieven over onze initiatieven op het gebied van bos- en groenbeheer met paardenkracht. Natuurlijk willen we u ook in de toekomst blijven inspireren. Uiteraard doen we dit op een manier die past bij de nieuwe privacy wetgeving. Voor u als nieuwsbrief lezer is het van belang om te weten dat Paard aan 't Werk voor een juiste adressering en verspreiding van de nieuwsbrief uw naam en e-mail adres vastlegt in een database. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het verspeiden van de nieuwsbrief. Wij bewaren uw gegevens zo lang u geabonneerd blijft op onze nieuwsbrief. Om aangemeld te blijven voor onze nieuwsbrief hoeft u niets te doen. Afmelden kan via de link onderaan de nieuwsbrief. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring op de website. 

Vernieuwde website

We maken graag van de gelegenheid gebruik om u nog eens te wijzen op onze onlangs vernieuwde website www.paardaanhetwerk.nl. Neemt u daar nog eens een kijkje en laat u inspireren door de vele foto's en enkele video's, zoals onderstaande video's van het houtslepen en de trekschuit. 
Video houtslepen
Video trekschuit

L'Énergie Cheval, une énergie d'avenir

En wilt u nog meer inspiratie voor de vele toepassingen van paardenkracht als duurzame energiebron, kijk dan vooral ook eens op een bijzonder interessante Franse website: http://www.energie-cheval.fr/en/menu-principal/utilisations
Wees gerust, het is weliswaar een Franse website, maar de link is in het Engels. Vanzelfsprekend kunnen wij (bijna) alle op deze website genoemde toepassingen van paardenkracht voor u realiseren. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op!
Contact
Copyright © 2017 Paard aan 't Werk, All rights reserved.

Paard aan 't Werk
Dorpsstraat 54
2445 AP Aarlanderveen
Telefoon: 06- 53 45 78 66
E-mail: info@paardaanhetwerk.nl
Website: www.paardaanhetwerk.nl

 
Wilt u geen nieuws meer van ons ontvangen? unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Paard aan het werk · Dorpsstraat 54 · Aarlanderveen, 2445 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp