Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Kosteloos omboeken bij Sunweb
Klanten van Sunweb Group kunnen hun zonvakantie kosteloos omboeken tot twee weken voor vertrek.De vakantie kan hiermee verplaatst worden naar een later moment dit jaar of zelfs volgend jaar. De reisorganisatie neemt op deze manier de onzekerheid weg bij klanten die een reis op de planning hebben staan, maar zich niet comfortabel voelen om te reizen wegens het coronavirus.Lees verder...Train World heropent


Nu de federale instanties toestemming hebben gegeven voor de heropening van de musea opent Train World opnieuw de deuren voor het publiek op dinsdag 19 mei 2020.
Deze heropening is in eerste instantie enkel voor individuele bezoekers (met eventuele huisgenoten) en is heel stevig omkaderd.

Lees verder...Doe reisinspiratie over Duitsland op

Magische plekken, historische steden, schilderachtige landschappen: Duitsland is een reisbestemming die je kan inspireren en verleiden. Zelfs nu jouw koffers op zolder moeten blijven, kunnen je gedachten alsnog op reis vertrekken. Want één ding is zeker: in een niet al te verre toekomst gaan de grenzen en deuren terug open. Neem tot die tijd gewoon deel aan een virtuele tour en droom over Duitsland als reisbestemming. Ook nieuwsgierig?
Lees verder...15 x fietsplezier om de hoek
(c) David Samyn

De fijnste fietsroutes vanuit je kot? Die ontdek je met ‘Op de fiets’, een samenwerking tussen de regionale zender ATV en de provincie Antwerpen. Bijzonder: de reeks brengt vijftien fietslussen langs het knooppuntennetwerk live bij in je huiskamer.
Lees verder...Houten fiets is revolutionair

Een stalen ros in hout. Het klinkt contradictorisch en toch is dat precies het concept van de Coco-Mat bike. Wil je je op de mooiste, meest duurzame én meest ergonomische manier door de natuur en stad verplaatsen, dan is deze handgemaakte houten fiets het geknipte vervoersmiddel.
Lees verder...Staycation tegen quarantainegevoel

In tijden van quarantaine en onzekerheid is de nood om even te ontsnappen groot. Vakantie lijkt ver weg en onzeker. Met deze collectie willen we inspireren om dicht bij huis dat vakantiegevoel te creëren. We dopen 2020 om tot het jaar van de grote staycation. Ga een toerke doen! Ontdek nieuwe plekken, ervaar je eigen stad en land of zorg voor een vakantiegevoel vanuit je tuin of terras. ” 
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp