Copy

Goedkoop op reis

Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Email
Website

Nieuwe hype, de drone gaat mee op reis
Steeds meer gaat de drone mee op vakantie | CC0

Foto's posten op instagram, facebook, websites en blogs... de zoektocht naar dé mooiste foto, dé beste locatie. In deze zoektocht naar nieuwe fotografische invalshoeken nemen steeds meer reizigers een drone mee. Hoeveel kost zo een drone? Is de beeldkwaliteit in orde? Mag je er overal mee vliegen? Wij zochten het uit...
Lees verder...Bijzondere rondreizen met kids

Maak van je kind een ontdekkingsreiziger. Stippel samen de route uit en beleef Europa door kinderogen met deze fantastische rondreizen. Leer samen met de kinderen wat elk land zo bijzonder maakt. Spring in een van de vele meren van Zweden, volg het spoor van Harry Potter in Groot-Brittanië of slaap in een boomhut in Frankrijk. 
Lees verder...Goedkoop naar Benidorm
Benidorm, een populaire bestemming om te overwinteren in de zon | CC0

Er wordt soms lacherig over gedaan, maar Benidorm is een van dé meest populaire vakantiebestemmingen van Spanje. En het is een ideale bestemming om er in de wintermaanden te gaan overwinteren. Veel mensen vragen zich af hoe ze goedkoop naar Benidorm kunnen reizen. Benidorm is een zeer drukke stad in Spanje, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Lees verder...


Facebook
Instagram
Twitter
Email
Website
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp