Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Elke maand pinguïns, ijsberen en expeditieschepen in je mailbox


 
Maritiem fotograaf en journalist Mike Louagie is gepassioneerd door expeditiecruises.
Maandelijks publiceert hij een nieuwsbrief over deze avontuurlijke scheepsreizen naar de meest extreme plekken op onze blauwe planeet.
 
Lees verder...Bed- en bikers zijn welkom in Oostkantons

Ook in de Oostkantons vindt men vanaf nu het „bed+bike“ label voor fietsvriendelijke verblijven. De eerste 23 partnerbedrijven kregen van het Toeristisch Agentschap Oost-België deze onderscheiding voor uitzonderlijke kwaliteit in de verblijfssector.
Lees verder...Wat weet je over Zwitserland?

Ook als verschillende landen, waaronder Zwitserland, hun exitstrategie uit de coronacrisis voorzichtig uitrollen, kunnen we voorlopig alleen nog maar dromen van reizen naar Zwitserland. Maar niets belet om intussen onze kennis over het alpenland bij te schaven aan de hand van interessante weetjes, leuke filmpjes en online spelletjes waarbij zelfs een verblijf naar Zwitserland te winnen valt.
Lees verder...Bits of Bruges brengt Brugge naar jou toe
Het Minnewater in Brugge | (c) Koen Goossens

Ook Brugge en de Bruggelingen staan even stil. Maar geen paniek, Brugge laat de bezoeker niet op zijn honger zitten. Als jij niet naar Brugge kan komen, dan komt Brugge zelf naar je toe!
Lees verder...Bezoek Tsjechië vanuit je thuis

Droom even weg en ga virtueel op vakantie in Tsjechië. Vanuit huis kun je enkele prachtige Tsjechische bestemmingen ontdekken via een 360 virtuele tour. Bezoek een Tsjechisch kasteel en bewonder de omgeving en het interieur. Ga op ontdekking in de steden Karlovy Vary, Kutná Hora en Telč en maak een tour door het jongste Nationale Park van Tsjechië. Deze rondreis door Tsjechië is alvast mooie reisinspiratie voor als het reizen straks weer mogelijk is. 
Lees verder...Op z'n Italiaans in eigen kot en tuin
Procida, een prachtig eilandje dichtbij Napels | CC0

Nu reizen even niet meer mogelijk is, snak je misschien wel meer dan ooit naar zuiderse sferen. Met de volgende tips voor een Italiaanse avond waan je jezelf zo in la bella Italia…
Lees verder...Zomervakantie in eigen land

Deze zomer of in het najaar hoop je er met je gezin of partner toch eens op uit te kunnen trekken zodra dit weer toegestaan is. Maar veiligheid en gezondheid komen op de eerste plaats. In eigen gezelschap creëer je die veilige bubble van thuis gewoon in een andere omgeving. Daarom zijn vakantiewoningen nu erg in trek en dat merkt Belvilla in de boekingen voor de aankomende zomermaanden juli en augustus.
Lees verder...De eerste keer kamperen

Het ziet er naar uit dat door het Coronavirus onze vakantie er anders zal gaan uitzien. Sommige populaire reisbestemmingen zijn niet bereikbaar omdat de grenzen nog gesloten zijn. Andere reizigers willen dan liefst ver weg blijven van het massatoerisme. Kamperen zit in de lift, genieten in de gezonde buitenlucht, met voldoende social distance. Maar hoe verloopt het nu, die eerste keer kamperen?

Lees verder...Swapfiets lanceert fietsabonnement in Mechelen

Voortaan kan je de herkenbare blauwe voorbanden van Swapfiets ook in Mechelen spotten. Het fietsabonnement was al actief in Antwerpen, Gent, Leuven en Brussel en kiest nu heel bewust voor de Dijlestad.
Lees verder...TUI annuleert alle reizen tot 7 juni
Tui annuleert alle vluchten | (c) Mopje18 CC-BY-SA

Door de ongewijzigde omstandigheden en om meer duidelijkheid te creëren voor haar klanten, heeft TUI besloten om alle geboekte reizen met een afreisdatum tot en met 7 juni 2020, te annuleren. 
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp