Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Culinair logeren in Vlaanderen
Bijzonder lekker eten en overnachten in een mooi kader. Wat wil je nog meer? 
Blijf lekker lang tafelen met een aangepast drankje en beland veilig onder de wol. Wij selecteerden 10 heerlijke logies speciaal voor jou. Smakelijk!
Lees verder...Al aan een boerderijvakantie gedacht?
Droom je van groen en authenticiteit? Ben je benieuwd naar het leven op de boerderij? Fan van tv-programma’s zoals ‘Boer zoekt vrouw’ en ‘Boerenjaar’? Dan is een boerderijvakantie wel iets voor jou. Wij sommen de 5 tofste redenen voor een boerderijvakantie voor je op.

Lees verder...Met je hond op vakantie


Een vakantie is pas compleet als iedereen mee kan. Dus ook je lieve viervoeter. Daarnaast wil je natuurlijk ook genieten van wat luxe of een interieur dat niet louter ‘dogproof’ is. Gelukkig zijn er heel wat sfeervolle adresjes in Vlaanderen waar honden welkom zijn. Best wel even aangeven tijdens je reservatie dat je je huisdier meebrengt.

Lees verder...Met de auto naar Kroatië, Slovenië en Macedonië
Kroatië, een populaire vakantiebestemming | CC0

Belgen reizen graag met eigen auto en liefst naar het warme zuiden van Europa. Vandaar dat ook Kroatië een populaire vakantiebestemming is. Het prachtige land aan de Adriatische Zee is via de Duitse snelwegen vlot bereikbaar. Kroatië heeft een grote concentratie aan bezienswaardigheden, natuur en cultuur, waardoor je zelden lange afstanden moet afleggen.
Lees verder...Estland laat zich ontdekken
Tallin, de hoofdstad van Estland | CC0

Van de Baltische staten is Estland het meest Europees. Binnen de muren van de prachtig opgeknapte hoofdstad Tallinn heerst de sfeer van een oude Hanzestad. Rust en natuur vind je op het platteland en op de vele eilanden. Sint-Petersburg en Helsinki, twee interessante steden, liggen om de hoek. En toch nog steeds onontdekt!? Dat kán niet waar zijn.
Lees verder...Gratis Garmin kaarten downloaden
Je kan oude Garmin toestellen gratis van een kaartupdate voorzien | CC0

Hoogstwaarschijnlijk heeft u nog ergens in een kast of schuif een oud Garmin GPS toestel liggen. De meeste GPS toestellen worden aan de kant gelegd omdat de kaarten die zij gebruiken om mee te navigeren verouderd zijn. Weinig mensen weten dat je om een kaartupdate voor je GPS toestel niet altijd hoeft te betalen. En als extraatje, het is helemaal legaal, volledig up-to-date én vooral... GRATIS! Je kan er zelfs wandelkaarten opzetten, zo kan je je oude GPS toestel nog een perfect nuttig tweede leven geven!
Lees verder...Campings in de Ardennen
Kamperen in de Ardennen, gezelligheid troef!

Kamperen kan heel leuk zijn, met je eigen tent of caravan rondtrekken doorheen het land, op zoek naar nieuwe bezienswaardigheden en mooie plekjes. Ongetwijfeld moet je ooit eens kamperen in de Ardennen. Hier kan je echt mooie, rustige en verzorgde campings vinden. Bovendien zijn deze campings meestal gelegen in landelijke gebieden, waardoor ze nog goedkoop zijn ook. In de Ardennen kan je meestal kleinschalige gezinscampings vinden, geen enorme massacampings. Voor wie op vakantie wil in eigen streek, zijn de Ardennen alvast een mooie aanrader!
Lees verder...'Le Petit Deborsu': gids voor Namen

Christophe Deborsu heeft een nieuw boek uit: 'Le Petit Deborsu'. Het betreft een uitgebreide toeristische gids voor de stad Namen, waar hij geboren en getogen is. Ontdek de beste tips, de mooiste verhalen en de geheimste plekken van Namen.
Lees verder...Gratis vakantiebeurs Wallonië

Op zoek naar een romantisch uitje, een avontuurlijke week of toch eerder een weekend voor de hele familie? Bezoek de achttiende editie van de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen en ontdek de pracht en praal van Wallonië. 
Lees verder...Malta blijft favoriete duikbestemming
duiken op malta
Malta, een waar paradijs om te duiken | CC0

Malta is een ideale duikbestemming vanwege de zichtbaarheid, de aangename temperaturen en de vele interessante duiksites. Tijdens de maanden februari en maart rekent Air Malta geen extra kosten aan voor het vervoer van duikmateriaal. Hét moment dus voor een prachtige duikvakantie. Bovendien is het met de huidige prijzen perfect mogelijk om goedkoop naar Malta te reizen.
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp