Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons

Waterlanden: wandelgids met zes routesWandelen langs oude Scheldebochten luidt de ondertitel van de nieuwste wandelgids van Toerisme Oost-Vlaanderen. Met Waterlanden duik je dan ook diep in een van de mooiste natuurgebieden van de provincie, waar een breed uitwaaierende oerrivier, een voorloper van de Schelde, het landschap boetseerde tot wat het vandaag is: een groene lappendeken van bloemrijke weiden, dooraderd met grachten en kanaaltjes en omzoomd door turfputten. Hier vind je rust, echte stilte, bijzondere fauna en flora en dat occasionele topadresje waar je na het wandelen graag je voeten onder tafel schuift.
Lees verder...Europa-Park biedt (gratis) Nederlandstalige brochure aan

De afgelopen jaren is het aantal Nederlandse en Belgische bezoekers van Europa-Park fors gestegen. Velen bezoeken het park op de heen- of terugreis van hun vakantiebestemming, anderen voor een pretparkvakantie. Speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten brengt Europa-Park een Nederlandstalige brochure uit.
Lees verder...Alles voor een perfecte wintervakantie in Zwitserland


Zwitserland doet alles om zijn gasten een perfecte wintervakantie te bezorgen, kortom voor elk wat wils. Veelzijdig, gezellig, authentiek en attractief: dit is Zwitserland. Zwitserland, omgeven door vierduizenders, is de winterbestemming met de hoogste gebieden en de langste pistes voor skiërs en snowboarders.
Lees verder...Wandelen in de Ardennen: Trois-Ponts
Uitzicht over Trois-Ponts, vanop de Tour Leroux | (c) Koen Goossens

Onbekend is onbemind, en dat is zeker het geval voor Trois-Ponts, een klein dorpje in de Ardennen. Niemand praat over Trois-Ponts, maar het is er zeker de moeite om eens langs te gaan, en vooral om te wandelen! Trois-Ponts, rustig wandelen in de Ardennen
Lees verder...Pechverhelping app helpt je tijdens je vakantie


Op vakantie naar het buitenland? Dan is de kans groot dat je hiervoor de wagen neemt: de auto blijft namelijk ook dit jaar het populairste voertuig voor de Belg die er deze zomer op uit trekt. Wie graag met een gerust hart de grens oversteekt, kan maar beter zorgen voor de nodige pechbijstand. Maar hoewel je misschien maar een paar weken op vakantie gaat, ben je bij traditionele verzekeringsmaatschappijen meteen gebonden aan een jaarcontract.
Lees verder...Dichtbijvakantie in Vlaanderen

Er is een nieuwe editie van het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Ook het nieuwe, nog meer uitgebreide aanbod op de website is consulteerbaar. 
Lees verder...Kasteel haut-kœnigsbourg bezoeken
Kasteel haut-kœnigsbourg, op imposante hoogte | (c) Koen Goossens

Dat de Elzas bekend staat om zijn grote kastelen, en uitgestrekte wijngaarden dat wist iedereen, maar als je van een groot kasteel spreekt, dan is kasteel haut-kœnigsbourg wel écht imposant. Dit volledig gerestaureerde kasteel steekt hoog boven de wijngaarden uit, en is zeker de moeite waard om te bezoeken.
Lees verder...Twee Normandische parels
Etretat | (c) Vincent Rustuel

Zet koers naar Normandië! Vanaf de lente van 2020 organiseert de regio twee grote evenementen waar erg naar uitgekeken wordt: de vierde editie van het ‘Festival Normandie Impressionniste’, met evenementen in de hele regio, en het ‘Festival Fécamp Grand’Escale’, een nieuw internationaal maritiem feest dat gevierd wordt in de mooie haven van Fécamp.
Lees verder...


Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.