Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Waas-en Reynaertland is beste wandelroute 2020
Het Streek-GR Waas- en Reynaertland is uitgeroepen tot 'Wandelroute van het Jaar 2020'
De grensoverschrijdende route kwam als winnaar naar voren uit een shortlist van drie. De twee overige kandidaten waren het Gilbert van Schoonbekepad (Antwerpen - Veenendaal) en het Nieuw Waterliniepad in Nederland.
Lees verder...Naar Duitsland voor een actieve vakantie
Nationaal Park Jasmund op Rügen


Met maar liefst zestien nationale parken, 105 natuurparken en zestien UNESCO-biosfeerreservaten isDuitsland ideaal voor een actieve vakantie. Het land heeft maar liefst meer dan 200.000 kilometer aan wandelroutes en er zijn ruim 200 langeafstandsfietsroutes.


Lees verder...Ontdek de wandel- en fietsroutes van Tees Valley

Tees Valley is een unieke bestemming aan de noordoostkust van Engeland voor iedere outdoorliefhebber die opzoek is naar iets nieuws. Je vindt er namelijk veel prachtige fiets- en wandelroutes. Van een uitdagende kustwandeling tot fietsen door bossen en het platteland, Tees Valley kent vele prachtige routes om te ontdekken.
Lees verder...131 kilometer wandelen in Dijleland

De vernieuwde Streek-GR Dijleland is een feit. Deze route is een wandellus van 131 km voor lange afstand wandelaars tussen Leuven en Mechelen door valleien van de Dijle en haar zijrivieren. Het traject van de streek-GR werd grondig gescreend en aangepast, de bijhorende gids helemaal herschreven en voorzien van nieuwe, gedetailleerde kaarten, wegbeschrijvingen en wetenswaardigheden over elke bijzondere halte.
Lees verder...Roompot opent ecologisch park in Noord-Hollandse Wijdenes

Roompot Vakanties blijft groeien. Met Pasen 2021 wilt het een nieuw ecoresort in het Noord-Hollandse Wijdenes openen. De bouwwerkzaamheden starten dit najaar. In totaal komen er 71 luxe ecolodges. 
Lees verder...Per postboot langs de Noorse kust

Samen met uw geliefde op reis, wie wil dat nou niet? Een reis met Hurtigruten is op zich al een bijzondere reis vol unieke belevenissen, maar samen met een naaste is de reis extra speciaal. Elke dag een mooie zonsondergang beleven buiten op het dek of samen mee op één van de vele optionele excursies.
Lees verder...Warme voeten op reis

Op je hotelkamer, in de caravan of in je vakantiebungalow, soms kan je er enorm naar verlangen: warme voeten. Neem daarom altijd je Glerups-pantoffels mee, die houden je voeten heerlijk warm waar je ook bent. Ze zijn licht van gewicht, nemen weinig plaats in in je bagage en zorgen voor een aangenaam verblijf. Kijk voor meer informatie op www.binorm.nl/glerups.
Lees verder...Lenteski in Frankrijk: 3 onweerstaanbare troeven
(c) G. Arrietta

Goed nieuws: ook al is de lente in het land, je hoeft die ski’s nog niet op te bergen! Vanaf 20 maart nemen 26 Franse skigebieden in onder meer de Alpen, Pyreneeën, Vogezen ... deel aan de tweede editie van ‘Printemps du ski’ (Lenteski). Een waar feest voor alle liefhebbers, beginners inbegrepen! En alles zit mee: zacht weer, goede sneeuw, scherpe prijzen, minder mensen op de piste en een stevig aanbod van activiteiten. Op naar de pistes!
Lees verder...Kasteel Versailles bezoeken
Het indrukwekkende kasteel van Versailles | (c) Koen Goossens

Wanneer je in de buurt van Parijs bent kan je bijna niet anders dan een bezoek te brengen aan één van de meest bekende kastelen, het kasteel van Versailles. Het is één van de grootste kastelen ter wereld, en behoorde toe aan Lodewijk de XIV. Hij bouwde het kasteel van Versailles uit tot hét grootste, hét prachtigste, en waarschijnlijk ook hét duurste ter wereld. Na het bezoek aan het kasteel, mag een wandeling door de tuinen zeker niet ontbreken, want die zijn minstens even mooi!
Lees verder...Sprookjeshuizen voor het hele gezin
Unieke vakantiewoningen bij Belvilla | (c) Belvilla

Slapen in een sprookjeshuis, welk kind wil dat nu niet? Iets beleven, iets anders dan anders doen, het is een blijvende trend in vakantiewensenland en de kinderen kijken nog meer uit naar de vakantie – kort of lang – dan ooit te voren. Thuis boekjes lezen over het sprookje ter voorbereiding op de vakantie of het weekendje weg. Slapen als Doornroosje in een kasteel of de grens opzoeken tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland…
Lees verder...Met de trein naar Barcelona
Schitterend uitzicht over Barcelona, en park Guell

Je wil een citytrip naar Barcelona, maar je wenst niet te vliegen? Dan kan dit! Dankzij de nieuwe treinverbinding met de Renfe en TGV kan je in no time naar naar Barcelona reizen! Dankzij de nieuwe treinverbinding kan je van Brussel naar Barcelona. 
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp