Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Malta blijft favoriete duikbestemming
Malta is een ideale duikbestemming vanwege de zichtbaarheid, de aangename temperaturen en de vele interessante duiksites. Tijdens de maanden februari en maart rekent Air Malta geen extra kosten aan voor het vervoer van duikmateriaal. Hét moment dus voor een prachtige duikvakantie. Bovendien is het met de huidige prijzen perfect mogelijk om goedkoop naar Malta te reizen.
Lees verder...Goedkope operaties in Turkse ziekenhuizen boomt

Elk jaar reizen duizenden toeristen naar Turkije voor gezondheidsbehandelingen in Turkse gezondheidscentra. Deze behandelingen zijn veilig en worden volgens de nieuwste methoden en de modernste apparatuur uitgevoerd. In vergelijking met Europa zijn de prijzen voor dergelijke ingrepen echter opmerkelijk goedkoper.
Lees verder...La Dolce Via is beste fietsroute 2020

'La Dolce Via' in Frankrijk is uitgeroepen tot fietsroute van het jaar 2020! De jury had in de laatste fase van de uitverkiezing de keuze uit vier genomineerden. Ook Sydkustleden (Zweden), EuroVelo 3 (België) en La Vallée du Loir à Vélo (Frankrijk) maakten kans op de eretitel die wordt uitgeloofd door de jaarlijkse wandelbeurs.
Lees verder...Nevers, een mooie stad zonder toeristen
Nevers, totaal onbekend, maar echt de moeite om te bezoeken | (c) Daniel Villafruella CC-BY-SA

Op onze roadtrip door Frankrijk langs de N7 komen we vanalles tegen, soms heel indrukwekkend en toeristisch, soms klein maar uniek. Het is de tocht zelf die de reis de moeite maakt. Vandaag stoppen we in Nevers.  Een stad langsheen de Loire zonder grote toeristische trekpleisters. Maar ook kleine dingen zijn de moeite, Nevers heeft een mooie stadwandeling die zeker de moeite is.
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp