Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Reis annuleren wegens Corona? Wat met de annulatieverzekering?

Veel reizigers voelen het al aankomen dat hun vakantie in het water zal vallen door het Corona-virus. Maar wat doe je het best? Zelf je reis annuleren of niet? En hoeveel krijg je terug? Komt mijn annulatieverzekering tussen? Het zijn de meest voorkomende vragen van reizigers op dit moment!
Lees verder...TUI annuleert alle reizen tot 17 mei
Tui annuleert alle vluchten | (c) Mopje18 CC-BY-SA

Door de ongewijzigde omstandigheden en om meer duidelijkheid te creëren voor haar klanten, heeft TUI besloten om alle geboekte reizen met een afreisdatum tot en met 17 mei 2020, te annuleren. 
Lees verder...Virtueel genieten van Oostenrijk

Tijd om wat te ontspannen.. We zijn inmiddels de zoveelste week ingegaan waarin ons dagelijks leven een andere vorm heeft aangenomen. Maar wij willen iedereen een hart onder de riem steken om vol te houden en geven jullie in onze nieuwsbrief wat inspiratie om even te ontspannen. Wat nieuwe tips om Oostenrijk virtueel te ontdekken en ook wat leuks om thuis zelf aan de slag te gaan. Wat dacht je van kleuren of koken?
Lees verder...Nausicaá presenteert vijf feel good-filmpjes

Ook Nausicaá, het grootste aquarium van Europa, is in lock down, maar de verzorgers entertainen ons via Facebook, Instagram en Youtube met een aantal fantastische feel good-filmpjes. Zo mochten de pinguïns en de groene leguaan op wandel, raapten de verzorgers haaieneieren en kregen de zeeleeuwen een grondig onderhoud. Daarnaast zorgen zo ook voor een momentje van rust met het ballet van de kwallen.
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp