Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons

Train World lanceert bijzondere Monopoly over Odysee van de treinTrain World en NMBS bieden de mogelijkheid om de roemrijke geschiedenis van de Belgische spoorwegen op een leuke en originele manier te ontdekken met een thematische Monopoly-speldoos, die garant staat voor vele uren familieplezier. Het is de eerste keer dat de Belgische spoorwegen de hoofdrol krijgen in een Monopoly-spel, dat exclusief te koop is bij Train World, het treinmuseum van NMBS aan het station in Schaarbeek.

Lees verder...Logeren in Vlaanderen Vakantieland

WIL JE KENNIS MAKEN MET DE KLEINSTE ROCKBAND VAN LIMBURG?

Dan moet je naar Haspengouw! Want in de fruitstreek geniet je niet alleen van prachtige bloesems en vers fruit, maar ook van enkele eigenaardigheden die vooral de allerkleinsten verbazen.
Wat heeft Limburg allemaal te bieden? 
Lees verder...Vijf maanden sneeuwplezier in Val Gardena


Val Gardena, gelegen in de Dolomieten, opent  voor de 46ste keer haar pistes. De Italiaanse vallei is een populair wintersportgebied onder gezinnen, mede door de culinaire hoogstandjes, en bestaat uit drie verschillende dorpen: S. Cristina, Selva en Ortisei. Eén van de hoogtepunten in Selva is de jaarlijkse sneeuw- en ijssculpturen wedstrijd.

Lees verder...Rulantica: waterpret in Europa-Park

  Na een bouwtijd van 26 maanden opent het Duitse Europa-Park in Rust de deuren van zijn nieuwe indoor waterpark: Waterwereld Rulantica. In dit tweede park van Europa-Park draait alles om waterplezier. Dit nieuwe park maakt een familiebezoek aan Duitslands grootste attractiepark en de regio van het Zwarte Woud, zeker vanuit België en Nederland, nog aantrekkelijker.

Lees verder...Vakantiewoningen en verplichte kosten, consumentenbedrog?
Een vakantiewoning, let op voor verplichte kosten! 

Wie droomt er niet van, even weg met het gezin een leuke tijd beleven? Op zoek gaan naar een leuke vakantiewoning om even uit te waaien aan zee of te wandelen in het bos. Toch is ook prijzen vergelijken tussen alle aanbieders héél moeilijk. Maar wist je dat je bij sommige aanbieders ook heel goed moet kijken naar de totaalprijs? Er wordt vaak reclame gemaakt met een "vanafprijs", maar daar komen soms heel wat verborgen kosten bij, soms op het randje van consumentenbedrog! Wij ontdekten dat het eigenlijk onmogelijk is, om te reserveren tegen de aangeboden "vanafprijs"! Ere wie ere toekomt... alle grote spelers doen het maar Roompot.be doet het niet, en als het goed is mag het ook gezegd worden!
Lees verder...


Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.