Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Bezoek Wallonië vanuit je zetel


Wallonië fysiek bezoeken is momenteel niet aan de orde. In afwachting daarvan is het wel mogelijk om verschillende plekken op een virtuele manier te ontdekken. Of het nu is om erbij weg te dromen of om inspiratie op te doen voor later op het jaar, hier geven we een overzicht mee van de mogelijkheden om het zuiden van ons land te bezoeken zonder de coronamaatregelen te overtreden.
Lees verder...Reis door Tsjechië in je woonkamer


(Ladislav Renner)


In een tijd als deze waar reizen niet mogelijk is, is de beste manier om de wereld naar je toe te halen via beeld. Maak een reis door Tsjechië met films en laat je inspireren door de prachtige beelden die in Tsjechië zijn opgenomen. Deze acht films en series brengen de schoonheid van Tsjechië naar je woonkamer.

Lees verder...Muzikale reistips voor thuisblijversJubileumexpositie ‘Beethoven Welt.Bürger.Musik‘ in Bonn


In deze moeilijke tijden, waarin het helaas voor iedereen beter is om voorlopig niet meer te reizen, willen we jullie toch graag blijven inspireren. In de komende nieuwsbrieven krijg je ideeën voor verhalen en content die je achter je bureau kunt maken. Dit jaar is het 250 jaar geleden dat de componist Ludwig van Beethoven in Bonn werd geboren. Daarom geven we je hieronder verschillende muzikale reistips waarvoor je de deur niet uit hoeft. Veel sterkte & blijf gezond! #DiscoverGermanyFromHome

Lees verder...TUI reizigers zondag weer thuis!

De operatie waarbij touroperator TUI haar klanten vanuit hun bestemming met speciaal ingelegde vluchten naar België terugvliegt, verloopt vlot. Hierdoor zijn op een aantal bestemmingen al alle pakketreizigers vertrokken en worden op andere bestemmingen de laatste vluchten uitgevoerd. Tegen ten laatste zondag zal de touroperator al haar pakketreizigers terug naar België hebben overgevlogen.Virtueel naar Oostenrijk
Oostenrijk - uitpakken en meer beleven


Het zijn bijzondere tijden waarin reizen even niet mogelijk is. Reizen is een echte verrijking, het opent hart en geest. Momenteel kunnen we jammer genoeg niet fysiek op reis gaan maar gelukkig wel digitaal. Daarom sturen we jullie op een virtuele reis door Oostenrijk zodat jullie even kunnen ontsnappen en dromen van alle mooie dingen die Oostenrijk te bieden heeft!
Lees verder...Zwemmen in authentiek natuurlijk bad La Palma


 
Zwemmen in het kristalheldere water van de Atlantische oceaan is altijd een plezier. Maar de ervaring wordt onvergetelijk wanneer je kan zwemmen in een natuurlijk zwembad. Dat is een waterbekken die door de natuurlijke opbouw gevuld wordt met zeewater zonder tussenkomst van de mens. Voor wie op zoek is naar een authentieke en natuurlijke ervaring geven we graag wat tips voor de mooiste natuurlijke zwembaden op het Canarische La Palma.
Lees verder...Lekker sloffen op het strand


De lentewind in je haar, een zonnetje, lekker sloffen op het strand. Pantoffels aan, pantoffels uit, een frisse duik en een warme kop thee bij de strandtent. Met de sloffen van Glerups is een dagje strand verrukkelijk. De outdoorsloffen met rubberen zool zijn er helemaal voor gemaakt: je voeten blijven lekker warm en droog en je loopt er makkelijk mee door het zand.


Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp