Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Fietsboxen langs fietsostrade Antwerpen-Mechelen blijven operationeel
De provincie Antwerpen verlengt de samenwerking met de maatwerkbedrijven Werkmmaat en het Atelier over de fietsboxen met twee jaar. Zo blijven fietsers met pech op de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen verzekerd van een vervangfiets en fietsherstelling tot en met 2021. Tijdens het eerste jaar van de werking bleken deze mobiele fietshersteldiensten een schot in de roos. Vanaf 11 mei herstarten de maatwerkbedrijven Werkmmaat en het Atelier trouwens hun werking langs de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen.
Lees verder...Brugse Ommeland zet in op verborgen erfplekken in het groen


Het Brugse Ommeland kijkt uit naar de heropstart van het toeristisch seizoen 2020. Zodra dagtrips en reizen in eigen land opnieuw toegelaten zijn, presenteert de regio een nieuw en uniek thema: ‘De verborgen kant van het Brugse Ommeland’. Centraal staan de onontdekte, rustige erfgoedplekken in het groen. De campagne biedt ook tal van inspirerende ideeën voor een vakantie in eigen land, weg van alle drukte, met oog voor de nodige maatregelen.

Lees verder...Europa-Park heropent


Als eigenaar van Europa-Park is de familie Mack verheugd over de versoepeling van de maatregelen voor de coronavirusepidemie, waartoe de Duitse federale regering op 6 mei op nationaal niveau heeft besloten, evenals over de publicatie van de openingsdata die in het officiële persbericht van de Deelstaatregering van Baden-Württemberg van 7 mei. Alle medewerkers van Europa-Park bereiden de heropening van het park, accommodatie en restaurants actief voor in nauw overleg met de bevoegde autoriteiten. De veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers zijn altijd topprioriteiten geweest in Europa-Park.Lees verder...Sunweb Group bevriest tarieven


                                         
       
                

 Reizigers hoeven zich bij Sunweb Group geen zorgen te maken. De touroperator bevriest haar prijzen van de door Covid-19 geannuleerde vakanties. Sunweb Group belooft getroffen vakantiegangers straks weer identiek dezelfde reis te kunnen boeken dankzij een coronavoucher. Door haar prijzen te handhaven voor reizigers met zo’n voucher, biedt de touroperator zekerheid aan haar klanten.


Lees verder...Zo mooi zijn de Vlaamse Ardennen

Twee jaar na zijn succesrijke fotoboek ‘Silent Fields’, over de gedenkplaatsen van de Grote Oorlog in de Westhoek, koos de Oudenaardse fotograaf Bart Heirweg voor foto-impressies van zijn geboortestreek. De Vlaamse Ardennen als toneel van de koers, maar ook als bijzonder landschap.
Lees verder...5 coolste reisgadgets van Aliexpress voor minder dan €15

Ga je op vakantie, dan neem je steeds teveel mee van het ene, en van het andere zal je denken "had ik dat nu maar meegenomen". Toch zijn er enkele superhandige gadgets die je reis veel leuker of aangenamer hadden kunnen maken. Het leuke eraan is dat ze zelfs helemaal niet duur zijn dankzij Aliexpress!
Lees verder...Vakantiehuizen in de Ardennen in de lift!
Vakantiewoning in Houffalize de Ardennen | (c) Belvilla

Vakantiewoningen voor de komende zomermaanden zijn erg in trek momenteel. Het ziet er naar uit dat de populaire vakantielanden de grenzen zullen gesloten houden voor het toerisme.  Maar toch willen we we eens kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We kijken daarom steeds meer uit naar mogelijkheden om in eigen land op vakantie te gaan. Vakantie in je "eigen kot", rustig met het gezin genieten van de natuur en de schoonheid in eigen land, en dat kan je het best vanuit je eigen vakantiehuis!
Lees verder...


Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp