Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Email
Website

Costa Smeralda verovert Middellanse ZeeEinde december liet cruisemaatschappij Costa Cruises haar nieuwste vlaggenschip, de Costa Smeralda, te water.  Bijzonder trots gaat de organisatie op het feit dat dit schip op vloeibaar aardgas (ING) vaart. Dat is de schoonste fossiele brandstof ter wereld.  6.554 passagiers en 1.650 bemanningsleden die per cruise meevaren tonen zich daar tevreden om.

Lees verder...Culinaire hoogstandjes in Val Gardena

Wie aan Italië denkt, denkt vaak aan pizza. De Italiaanse vallei, Val Gardena, biedt echter nog veel meer culinaire hoogstandjes op de menukaart aan. Naast het feit dat het gebied een schitterend landschap heeft en er veel sportieve activiteiten gedaan kunnen worden, kan er dus ook heerlijk gegeten worden. Dit zijn een aantal culinaire voorbeelden uit Zuid-Tirol die zeker het proberen waard zijn tijdens een vakantie in de Dolomieten.
Lees verder...Heel wat ideeën voor je uitstappen in Wallonië
(c) WBT - David Samyn

Heb je een familie-uitje gepland? De brochure 365 zit boordevol ideeën voor je uitstapjes in Wallonië: musea, kastelen, wandelingen, waterattracties of avonturenparken... Er is voor ieder wat wils.
Lees verder...Goedkoop tanken in Luxemburg wordt duurder
Goedkoper tanken in Luxemburg wordt iets duurder

Iedereen die tijdens de vakantie door Luxemburg passeert weet dat hij daar moet stoppen om nog even te tanken. Op een tank van 50 liter diesel kan je in Luxemburg al snel €20 goedkoper af zijn als je daar je tank gaat vullen. Maar vanaf 1 januari 2020 wordt het tanken in Luxemburg duurder...
Lees verder...Zeven gratis voorleesverhalen van Koos Konijn (Roompot) op Spotify

Roompot’s mascotte Koos Konijn heeft nu zijn eigen voorleesverhalen op Spotify. Ouders kunnen de zeven Roompot Voorleesverhalen gratis op het muziek- en podcastplatform beluisteren. Elke aflevering duurt zo'n 4 tot 5 minuten.
Lees verder...


Facebook
Instagram
Twitter
Email
Website
Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp