Copy

Reis idee

Je reis start hier! Magazine met reistips, bezienswaardigheden en weetjes!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons
Faccebook
Instagram
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email

Vliegtickets voor komende winter nu al beschikbaarTUI fly, de enige Belgische luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt vanuit alle Belgische luchthavens, heeft  haar vluchtaanbod voor het volgende winterseizoen online geplaatst. Daardoor is het nu al mogelijk om een vlucht te boeken met een vertrek tot 31 maart 2021.

Wie zijn TUI fly-vlucht geannuleerd zag omwille van de coronacrisis (alle vertrekken tot en met 10 mei 2020), ontvangt een ‘coronavoucher’, een bon ter waarde van de betaalde reissom die kan gebruikt worden voor de betaling van een ticket met vertrek op een later tijdstip. De coronavoucher kan nu al worden verzilverd voor een vlucht in de komende 12 maanden. Door de lanceringsprijzen(*), typisch voor de start van een nieuw verkoopseizoen, kunnen snelle beslissers hun voordeel doen. Indien er na de reservering nog een restbedrag op de voucher overblijft, kan dit overigens voor een andere boeking worden gebruikt.

(*) Voorbeeld: de prijs voor de eerste plaatsen op elke vlucht naar Alicante is € 49,99, naar Tenerife € 99,99. Reserveren kan online op www.tuifly.be .
Wortel- en Merksplas Kolonie krijgen European Heritage Label


De Europese Commissie heeft tien sites bekroond die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis en cultuur van Europa en/of in de opbouw van de Europese Unie. Deze sites krijgen het European Heritage Label. De Koloniën van Weldadigheid, waar Wortel- en Merksplas-Kolonie onderdeel van uitmaken, worden eveneens bekroond. Het is de eerste keer dat een Vlaamse site die eer te beurt valt.
Wortel-Kolonie - Copyright: Kempens Landschap – fotograaf: James van Leuven
Lees verder...TUI annuleert alle reizen tot 10 mei
Door de ongewijzigde omstandigheden en om meer duidelijkheid te creëren voor haar klanten, heeft TUI besloten om alle geboekte reizen met een afreisdatum tot en met 10 mei 2020, te annuleren.

Deze beslissing behelst zowel vliegreizen (pakketreizen en vliegtickets) als autovakanties en citytrips. De betrokken reizigers zullen per e-mail een voucher ontvangen ter waarde van de betaalde reissom.
Alle details hierover zijn terug te vinden op de FAQ pagina https://www.tui.be/nl/coronavirus.
Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Website
Email
Copyright © 2020 Reisidee.be, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp