Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons

Marche-les-Dames, wandelen over de rotsen
De bekende rotsen van Marche-les-Dames | (c) Koen Goossens
De steile rotsen in Marche-les-Dames, bekend en berucht voor de steile kliffen aan de rand van de Maas. Hier leerde duizenden bergbeklimmers de angsten overwinnen, duizenden paracommando's een rappel maken naar een afgrond. Maar helaas speelde zich hier ook een triest hoogtepunt in de Belgische geschiedenis af, hier stortte op 17 februari 1934 Koning Albert I te pletter van de rotsen. Een prachtig landschap, met veel geschiedenis.
Lees verder...Europa-Park opent Snorry Touren

 


Het Duitse Europa-Park in Rust opende de deuren van zijn nieuwe en innovatieve familieattractie, de darkride Snorri Touren. In Snorri Touren maken bezoekers in 4,5 minuut een geweldige multimediale ontdekkingstocht met de olijke, zesarmige octopus Snorri. Zij reizen in rubberboten naar de bonte onderwaterwereld van het magische eiland Rulantica.


Lees verder...Middeleeuwse kersttradities in München
Bezoek de 5 kerstmarkten van Munchen | (c) Lukas Barth

Beleef middeleeuwse kersttradities op de Christkindlmarkt in München. Glinsterend tegen de romantische achtergrond van het neo-gotische stadhuis, zullen er tussen 25 november en 22 december ruim 3.000 lichtjes branden op de Marienplatz in München. Niet alleen is de Christkindlmarkt de populairste, het is ook de oudste kerstmarkt van de stad.
Lees verder...Daguitstap Brugge, historisch en gezellig
Brugge, een historische stad vol leven! | (c) Koen Goossens

Brugge is een van de mooiste steden van België, en wordt ook wel eens het Venetië van het noorden genoemd omdat de stad gebouwd werd langsheen talrijke kleine kanaaltjes. Tevens is de binnenstad van Brugge opgenomen als werelderfgoed van de UNESCO. Je wandelt zo de middeleeuwen binnen, met kleine straatjes en pleinen vol historisch erfgoed.
Lees verder...Duurzaam reizen in Zwitserland
Zwitsers zijn bijzonder trots op hun prachtig land met de overweldigende natuur en dragen duurzaamheid hoog in het vaandel.
Ook in de reissector worden diverse duurzame initiatieven genomen, ook in de winter. Hieronder verzamelden we enkele voorbeelden die in eerste instantie focussen op natuur en milieu.

Lees verder...


Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.