Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons

Wintertijd in attractie- en vakantiepark Slagharen

Het Wild West-avontuur gaat ook tijdens de wintermaanden door! Vanaf 2 november 2019 is het weer tijd voor Winter Slagharen in Attractie en Vakantiepark Slagharen. Er is een gezellige wintersfeer gecreërd in het attractiepark, de attracties zijn geopend en er zijn verschillende kampvuren om op te warmen. 
Lees verder...Op meerdaagse wandelroute in Slovenië
De Juliana Trail doorheen Slovenië brengt je naar de mooiste plekjes | (c) Mitja Sodja 

In Slovenië werd de nieuwe meerdaagse wandelroute Juliana Trail geopend. Het kleine Slovenië toont zich steeds meer als een grote wandelbestemming met veel aandacht voor duurzaam toerisme.Bijzonder en aantrekkelijk aan deze nieuwe wandelroute is dat je de mooiste natuurgebieden van Slovenië op een rustige manier en zonder technische vaardigheden kan ontdekken. 
Lees verder...Slapen in een heuse iglo in Zuid-Tirol
(c) Schutzhuette "Schoene Aussicht" - Stefan Schuetz 

Veel skiërs willen een logies zo dicht mogelijk bij de piste. Zo kan je ’s morgens als eerste nieuwe sporen maken in de verse sneeuw. Reis daarom naar Zuid-Tirol en logeer in een iglo, een berghut of in een charmant hotel, direct naast de piste. 
Lees verder...Er tussenuit in de Oise
Forêt domaniale de Compiègne | (c) Oise tourisme - Bruno Beucher

Het ziet ernaar uit dat de winter met rasse schreden nadert ... Geen beter moment om de somberheid te verdrijven dan met een pauze in de groene Oise. Dit seizoen nodigt deze landelijke hoek van de regio Hauts-De-France, op slechts 3 uur van Brussel, ons uit om een gezellige ervaring te combineren met onverwachte lekkernijen, design en verrassende vakkennis. Onze onmisbare selectie.
Lees verder...Beleef 'wijn' in Zwitserland

De verscheidenheid aan talen, landschappen en gewoonten geeft Zwitserland een bijzondere charme. Dat maakt het land als wijnland uniek. De Zwitsers drinken het liefst zelf al hun wijn. Slechts zo'n 1,5% wordt geëxporteerd. Kortom, om de Zwitserse kwaliteitswijnen te degusteren, moet je in Zwitserland zijn. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon een genieter; het wijnland Zwitserland wacht erop om ontdekt te worden.
Lees verder...Nieuwe erfgoedwandelroute Sint-Idesbald

De kust heeft er een nieuwe erfgoedwandelroute bij in Sint-Idesbald. De route is 5,5 kilometer lang en dompelt je onder in de geschiedenis van de jongste badplaats van de Westkust. Het is de negende bewegwijzerde erfgoedwandelroute langs de kust in een reeks van tien. 
Lees verder...


Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.