Copy

Goedkoop op reis

Haal méér uit je vakantie!

Beste <<Voornaam>>,
 
Ook deze week valt er opnieuw interessant reisnieuws te beleven! Wij geven je graag een overzicht van de afgelopen week.

Koen & Fons

Vijf redenen voor een skivakantie in Ischgl


De bergtoppen van de Silvretta Arena zijn met sneeuw bepoederd… de winter staat er in de startblokken. Waarom je dit jaar zeker naar Ischgl op skivakantie moet? Daar zijn heel wat redenen voor. Zo zijn er 239 geprepareerde pistenkilometers, de ultramoderne liftinstallaties, de 'Top of the Mountain'-concerten en het bekende nachtleven. Wij hebben vijf redenen verzameld waarom een reis in het Tiroolse skigebied altijd de moeite is.

Veel leesplezier!

Lees verder...Gratis restaurantgids Benelux

Logo
WijnSpijs.nl lanceert grootste gratis restaurantgids van Nederland

WijnSpijs.nl voegde deze week het duizendste restaurant toe aan haar gratis ​restaurantgids. Daarmee is het de grootste kwaliteitsgids van de Benelux, waar consumenten alleen restaurants uit het (midden)hoge segment vinden.

Lees verder...Kerstmarkten dichtbij
alt


Kerstmarkt in Celle


Een bezoek aan de Duitse kerstmarkten is een populaire traditie.  Voor een gemütlich weekendje weg om mooie kerstcadeaus te kopen, hoef je dus niet heel ver te reizen. In deze nieuwsbrief geven we je enkele Geheimtipps voor zes minder bekende kerstmarkten, die ook vanuit ons land goed bereikbaar zijn. #DuitslandDichtbij Viel Spaß beim Einkaufen und schöne Weihnachten!

Lees verder...De mooiste kerstmarkten van Frankrijk

In de aanloop van de eindejaarfeesten rijzen kerstmarkten in alle grote Europese steden als paddenstoelen uit de grond. Heidens van oorsprong, later christelijk geïnspireerd, is kerstmis momenteel uitgegroeid tot een evenement dat religieuze en communautaire grenzen overschrijdt. Het is vandaag een gezellig feest dat in gezinsverband wordt gevierd. Wij hebben voor u enkele kerstmarkten geselecteerd in Frankrijk die u dit jaar niet mag missen. 
Lees verder...De 7 kerststreken van de Elzas

Wist u dit? Van eind november tot eind december vormt de kerstperiode in de Elzas een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een hele rist evenementen. Wanneer u de Elzas bezoekt tijdens de eindejaarsfeesten, dan wordt u ondergedompeld in de feeërieke wereld van de zeven kerststreken. Alle plaatsen, zowel op het platteland als in de stad, zowel straten als woningen, zijn in die periode versierd met traditionele kerstverlichting. De zeven kerststreken hebben elk een eigen sfeer, een eigen specificiteit en authenticiteit.
Lees verder...18 excellente bestemmingen in Frankrijk

Om 18 'excellente' bestemmingen en het EDEN netwerk meer bekendheid te geven, lanceren het Ministerie voor Toerisme en Atout France een speciale website. Deze website is ondergebracht bij www.rendezvousenfrance.com, de grote publiekssite van Atout France. De EDEN (European Destinations of Excellence) wedstrijd, ingericht op initiatief van de Europese Commissie, heeft als doel bestemmingen uit de Europese Unie te lauweren die zich toespitsen op de ontwikkeling van duurzaam toerisme. Sinds de eerste editie in 2008 telt Frankrijk 18 EDEN-bestemmingen die bekroond zijn voor de kwaliteit en de diversiteit van hun aanbod op het gebied van duurzame ontwikkeling en de authenticiteit van cultuur en tradities.
Lees verder...


Copyright © 2019 Reisidee.be, All rights reserved.