Copy
Avaa uutiskirje selaimessa
Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje 17/2022

Aiheita 8.8.2022

 • Avoin työpaikka: yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntija
 • Avoin työpaikka: koulutuskoordinaattoriksi kesäyliopistoon
 • Avoimen iltamat 17.8.
 • Koulutuksella ruokamaakunta nousuu, info 11.8.
 • Kaupunkikehittämisen palapeli, webinaari 26.8.
 • Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlaseminaari 2.9.
 • Huippuasiakaskokemus on strateginen kilpailuetu
 • Elämän keskellä maaseutukylässä
 • Digi-digi
 • Muuta mainittavaa
  • Rahoituksen uutiskirje
  • Työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tukeminen sosiaalityön kontekstissa
  • Verkkoinfo kauppatieteiden opinnoista


Eloisaa elokuuta!

Avoin työpaikka: Yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntija
 

Seinäjoen yliopistokeskus hakee yliopistokoulutuksen työelämäyhteydet -asiantuntijaa. HUOM! Hakuaika päättyy tänään.

Lisätietoja
Avoin työpaikka: koulutuskoordinaattoriksi kesäyliopistoon

Haluatko olla mukana tekemässä koulutustarjonnastamme ja opiskelijoidemme kokemuksista entistäkin laadukkaampia? Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa.

Lisätietoja

Jotain pitäisi tehdä, mutta miksi en saa aikaiseksi. Kaikki tiedämme, miten vaikeaa on aloittaa jotain uutta asiaa tai muutosta. Ja kun jonkin asian saa alkuun, loppu on jo itse asiassa helpompaa. Voisiko aloittamisen tehdä helpommaksi?
 
Avoimen iltamissa työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola avaa sitä, miten onnistua muutoksessa kohti parempaa hyvinvointia ja saavuttaa pysyviä tuloksia omassa hyvinvoinnissa.
 
Tilaisuuden juontaa rehtori Olli-Pekka Viinamäki Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistosta.
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Etelä-Pohjanmaan opisto, Helsingin yliopisto, Kauhajoen opisto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kansanlaisopisto, Seinäjoen yliopistokeskus sekä Tampereen yliopisto.
 
Etelä-Pohjanmaan alueen avointen yliopistojen ja SeAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun toimijat ovat paikalla kello 17  alkaen kertomassa alueen laajasta koulutustarjonnasta sekä siitä, kuinka voit saada apua ja neuvoja oman opintopolun rakentamiseen.
 
Tule tutustumaan tarjontaan ja kuulemaan samalla vinkit siitä, miten voit tehdä aloittamisesta helpompaa!

Ruokamaakunta nousuun!


Koru-koulutuksella ruokamaakunta nousuun on hanke, joka tarjoaa ilmaiseksi osaamisen päivittämistä alueen pk-yrittäjille sekä työntekijöille koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Koulutukset käynnistyvät syksyllä 2022 ja aloitusinfo syksyn koulutuksista on 11.8.2022  Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

Korun koulutuksista on mahdollisuus rakentaa itselle sopivat kokonaisuudet sekä verkostoitua alan muihin toimijoihin. Koulutuksessa perehdytään elintarviketoiminnan perusteisiin, tuotantohygieniaan, asiakastarpeen tunnistamiseen ja muutoskyvykkyyden lisäämiseen soveltuvilla laadunvarmistusmenetelmillä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja hankkeesta

Ilmoittautumislinkki 11.8. tilaisuuteen
Kaupunkeja ja kuntia kehitetään kahdesta varsin erillisestä näkökulmasta. Tehdään immateriaalisia panostuksia osaamiseen, verkostoihin, kulttuuri-, koulutus- ja tutkimustoimintoihin jne. Toisaalta myös panostetaan ympäristön materiaaliseen kehittämiseen: kaavoittamiseen ja rakentamiseen.

Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin webinaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlaseminaari 2.9.2022

Ruoka- ja lähimatkailu – kiinnostavia case-esimerkkejä ja asiantuntijapuheenvuoroja mm. ruokamatkailun tuotteistamisesta ja paikallisen erityisyyden hyödyntämisestä alueen markkinoinnissa on juhlaseminaarin ohjelmassa tänä vuonna Kauhajoella.

Lisätietoja juhlaseminaarista  ja Kauhajoen Ruokamessuista


Kuva on lainattu Ruokamessujen sivuilta.
"Huippuasiakaskokemus ei synny ilman suunnitelmallista työtä. Vaikka huippuasiakaskokemus olisi määritelty yrityksen strategiseksi painopisteeksi, ei se siksi muutu ilman koko yrityksen henkilökunnan sitoutumista ja ponnistelua yhteisen strategisen päämäärän saavuttamiseksi." 

Näin väittää Maijastiina Jokitalo.
"Uusilla hyvinvointialueilla yhteisölähtöisen yhteiskunnallisen yrityksen mahdollisuudet liittyvät nimenomaan kylien oman palvelutuotannon kehittämiseen. Liiketoimintamalli tarjoaa mahdollisuuden tuottaa palveluita, joilla on hyvinvointiin johtavia sosiaalisia ja yhteisöllisiä vaikutuksia."
 

Ada Trogen, Katja Rinne-Koski, Merja Lähdesmäki & Anne Matilainen kirjoittavat puheenvuorossaan yhteiskunnallisesta yrittäjestä.

 
"Oikeastaan digitalisaatio on kuin mikä tahansa työkalu. Sen pitää sopia käyttäjälleen ja käyttökohteeseensa. Sen pitää olla helppokäyttöinen ja sen pitää helpottaa työtä. Siksi esivanhempammekin päätyivät jossakin vaiheessa vaihtamaan kivimurikan varrelliseen vasaraan.  Osumatarkkuus parani ja peukalo jäi harvemmin väliin."

Nina Harjunpää kirjoittaa digitaalisista seikkailuista.

 

Muuta mainittavaa

Rahoituksen uutiskirje

Mitä eri rahoituskanavia on tarjolla tutkimukselle ja kehittämiselle? Kuinka haetaan ja koska? Tietoa löytyy  rahoituksen uutiskirjeestä.
 

Työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tukeminen sosiaalityön kontekstissa

Koulutuksessa reflektoidaan työhyvinvointiin liittyviä tekijöitä ja kerätään arkeen uudenlaisia hyvinvointia lisääviä mahdollisuuksia  tieteen ja taiteen keinoin. 
 

Verkkoinfo kauppatieteiden opinnoista

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää Vaasan yliopiston avoimen yliopiston kanssa yhteisen verkkoinfon maanantaina 29.8.2022 klo 17.30–18.30. Opintoinfossa esitellään kauppatieteiden opetustarjontaa, kerrotaan kesäyliopiston käytänteistä sekä esitellään tutkintotavoitteista opiskelua.
 
Mikä on Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje?

Uutiskirjeen toimittaa: Nina Harjunpää, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys
Twitter: @Nina.Harjunpaa • Lisätietoja Seinäjoen yliopistokeskuksesta ja Epanet-verkostosta

Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirjeen postituslista on Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen yhteystietorekisteri, joka sisältää tilaajien sähköpostiosoitteet. Osoitteita käytetään vain uutiskirjeen postitukseen.

Voit koska tahansa  lopettaa tilauksesi tämän linkin kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen nina.harjunpaa@epky.fi


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys & Seinäjoen yliopistokeskus · Kampusranta 9 C · Seinäjoki 60320 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp