Copy
Avaa uutiskirje selaimessa

Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje 18/2021
Aiheita 10.9.2021
 • Osaaminen ja osaava työvoima 2030: Seinäjoen seminaari 5. lokakuuta
 • Analyysityökalu auttaa näkemään
 • Haluatko testata tuotteita? Pidä kiirettä, ehdit vielä mukaan
 • Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on taas auki
 • Etätyön juridiikkaa
 • Tietoprovinssi, tiedonjanoisten asialla vuodesta 2011
 • Muuta mainittavaa
  • Kesä loppuu, mutta kesäyliopistopa toimii
  • #minätutkin
  • Missä asuntotyypeissä ja -alueissa Suomessa pesii eniten riskiä? Väitös tänään.
 
Virikkeitä aivoille 30.9. - 1.10.2021 www.tietoprovinssi.fi
Osaaminen ja osaava työvoima 2030:
Seinäjoen seminaari 5. lokakuuta


Osaajapula pohjalaismaakunnissa jarruttaa jo tällä hetkellä monen yrityksen ja organisaation toimintaa. Millaista osaamista ja osaajia tarvitsemme tulevaisuudessa? Seminaarisarjan järjestäjinä toimivat juhlavuottaan viettävät Vaasan yliopistosäätiö ja Vaasan yliopistoseura yhteistyössä Seinäjoen, Kokkolan ja Vaasan kaupunkien sekä useiden paikallisten tahojen kanssa. Seinäjoella paikallisia järjestäjiä ovat kaupungin lisäksi  Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen yliopistokeskus, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

Ohjelma ja ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Analyysityökalu auttaa näkemään

"Digitalisaatio on yksinkertaisesti sanottuna kilpailukyvyn rakentamista digitaalisen teknologian avulla. Se koskee jokaista yritystä ja kattaa niin tuotteet, myynnin, asiakaspalvelun kuin jälkimarkkinan."

Pertti Wathen kertoo analyysityökalusta, joka on kehitetty yhdessä ruotsalaisten kanssa.
Haluatko testata tuotteita? Pidä kiirettä, ehdit vielä mukaan

Tervetuloa osallistumaan Turun yliopiston ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun järjestämään erilaisten kasvi- ja eläinperäisten näytteiden arviointiin 14.-15.9.2021.

Arviointi järjestetään kotitestinä niin, että näytteet haetaan tiistaina 14.9. Seinäjoen ammattikorkeakoulun Frami A:n parkkipaikalta, osoitteesta Kampusranta 9A, 60320 Seinäjoki, sovittuna aikana. Näytteet arvioidaan kotona sähköpostiin lähetettävän linkin kautta avautuvalla arviointilomakkeella viimeistään seuraavan päivän loppuun mennessä. Arviointi kestää noin 30 minuuttia. Suoritetusta arvioinnista saa pienen tuotepalkkion.

Ilmoittaudu mukaan arviointiin. Ilmoittautumisaikaa on 13.9. saakka.

Lisätietoja projektitutkija Nora Logrén nodalo (a) utu.fi
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto

 
Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli on taas auki!
 

Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotelli tarjoaa työskentelytiloja tutkijoille, erityisesti väitöskirjan tekijöille, joiden tutkimuksilla on kosketuspinta Etelä-Pohjanmaalle, korkeakoulusta tai taustaorganisaatiosta riippumatta. Tutkijahotelli tarjoaa kymmenen tutkijapaikkaa. Haku on jatkuva ja paikat ovat jaossa kolme kertaa vuodessa.

Tutkijahotelli ei ole vain paikka tehdä tutkimusta, vaan se luo toiminnallaan aktiivisen ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta lisäävän tutkijayhteisön. Seinäjoen yliopistokeskus tarjoaa tutkijahotellissa myös tutkimusprosessia tukevaa koulutusta ja lisäksi järjestetään säännöllisiä tutkijatapaamisia. Tutkijahotellilaiset pääsevät myös osallistumaan Seinäjoen yliopistokeskuksen toimintaan.

Tutkijahotelli avataan syksyllä 2021 vaiheittain. Uusia tutkijoita rekrytoidaan nyt ja työtilat otetaan osittain käyttöön. Tutkijahotelli tarjoaa työpisteen, hyvät verkkoyhteydet ja tulostusmahdollisuuden. Tutkijat maksavat hotellipaikastaan 60 eur/kk.

Vilkaise video ja täytä hakemus sivuillamme. Siellä on myös lisätietoja.

The Research Residence at the University Consortium of Seinäjoki (UCS) offers workspaces to all researchers, especially doctoral researchers, whose research has a connection to the region of South Ostrobothnia in Finland, regardless of their institutional affiliation. Read more


PS. Kuten ansioitunut, muualle töihin karannut kollegamme tapasi sanoa: "Tutkijahotellissa voi nukkua, mutta ei yöpyä."
Etätyön juridiikkaa

Etätyö on yleistynyt erityisesti koronapandemian aikana. Maamme hallitus ja viranomaiset ovat antaneet etätyösuosituksia työpaikoille. Viime kädessä etätyön tekeminen on työpaikkakohtainen asia, josta sovitaan normaalisti työnantajan ja työntekijän kesken.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden päivittää tiedot etätyöskentelyn perusedellytyksistä sekä antaa tietoa etätyötä koskevista uudistusehdotuksista.
 
Lisätietoja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto
Tietoprovinssi 30.9. - 1.10.2021
 
Tietoprovinssi tarjoaa monipuolisen kattauksen tietoa tiedonjanoisille. Tule kuuntelemaan webinaareja Seinäjoen ammattikorkeakoulun YouTube-kanavalle. Ohjelmaa on niin paljon, että sen luetteleminen tässä veisi aivan liikaa tilaa. Käy siis tarkistamassa ohjelmatarjonta osoitteessa www.tietoprovinssi.fi. Tervetuloa mukaan! Päivien tarjonta on maksutonta ja avointa kaikille kiinnostuneille.Eikä tässä vielä kaikki. Olemme myös mukana Maaseutuparlamentissa 28. ja 29. syyskuuta. Pääset keskustelemaan päivystävien dosenttiemme kanssa ilmoittautumalla osallistujaksi Maaseutuparlamenttiin. Tästäkin on lisätietoja Tietoprovinssin sivuilla.
Muuta mainittavaa

Kesä loppuu, mutta kesäyliopistopa toimii!


 
Minä tutkin
Missä asuntotyypeissä ja -alueissa Suomessa pesii eniten riskiä?
Väitös tänään.

 
Mikä on Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirje?

Uutiskirjeen toimittaa Nina Harjunpää, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys.
Twitter @Nina.Harjunpaa


Lisätietoja Seinäjoen yliopistokeskuksesta ja Epanet-verkostosta
Seinäjoen yliopistokeskuksen Epanet-uutiskirjeen postituslista on Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen yhteystietorekisteri, joka sisältää tilaajien sähköpostiosoitteet. Osoitteita käytetään vain uutiskirjeen postitukseen.

Voit koska tahansa 
lopettaa tilauksesi tämän linkin kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen nina.harjunpaa (a) epky.fi. 


 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys & Seinäjoen yliopistokeskus · Kampusranta 9 C · Seinäjoki 60320 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp