Copy

Tidningen FRISK går i tryck!

Framtidens innovativa sjukvård är något som Västerbottens olika aktörer arbetar med på många plan och vi vill visa upp flera goda exempel genom denna första digitala och tryckta upplaga. 

För att kunna möta alla utmaningar vi står inför krävs det idéer, samverkan, flexibla processer, kompetens, eldsjälar och massa mer. Vi har samlat ihop ett axplock av detta för att visa upp och inspirera. För alla kan bidra till detta arbeta och göra skillnad för vår vård, hälsa och omsorg. 

Trevlig sommarläsning och glöm inte skriva upp era idéer!

Läs den digitalt här!

Eller hämta några exemplar på något av våra kontor


Vill du luncha med en VD eller Forskare?

Hur kan forskning förstärka ditt företags utvecklingsarbete? Och vad kan du som är forskare få för insikter från näringslivet?
Innovation+ verkar för en mer innovativ hälso- och sjukvård och fler affärsmöjligheter för regionens företag. Vi vill att företagsledare och forskare ska få möjlighet att mötas, utbyta kunskap och skapa vinn-vinn. Därför bjuder vi på lärande luncher där ni kan dela era perspektiv och utforska vägar till ökad samverkan.

Du kan luncha med en forskare eller företagare som du redan känner till, eller låta oss matcha dig med en spännande diskussionspartners

Läs mer och ansök här 

 

 

Finansiering

Vårt projekt Innovation + finansieras av Regionala strukturfonden, Region Västerbotten, Skellefteå kommun och Umeå Kommun. Det finns många finansieringsmöjligheter för de som vill starta företag, prata med oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Copyright © 2017 Region Västerbotten, All rights reserved.

Our mailing address is:
Sara.h.nilsson@vll.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

        


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Innovation + · Västerbottens läns landsting · 901 89 Umeå · Umea 901 04 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp