Copy
Logo

Wij hebben deze week weer de meest verse bieren voor jou samengesteld in onze nieuwe Weekly Fresh Deal WK43. In deze box vind je iedere week een andere scherpe deal met een mooie selectie bieren. Van core range tot specials, vers afgevuld voor jou!

Deze week bestaat de box uit:

Hoppenbier (4x)
Ons hoppenbier wordt gebrouwen volgens het originele stadsrecept, het Haarlems Brouwerskeur van 1501. In de periode voordat hop het sleutelingrediënt van bier was, werd er gebrouwen met gruit. Hop was een nieuw fenomeen en vandaar dat deze naam zo expliciet genoemd wordt bij dit bier.

New Green Deal (4x)
Een IPA gebrouwen met liefde voor duurzaamheid en vernoemd naar de New Green Deal: een set aan maatregelen waarbij milieuvriendelijke iniatieven economisch gestimuleerd worden door de EU. Deze organic brew heeft een medium body met een storm aan tropische smaken waaronder ananas, mandarijn en mango.

Blurred Lines (4x)
Een klassieke New England IPA die aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango bevat. Vol hoppige en tropische fruittonen. Troebel, fruitig en juicy, zoals het karakter van een NEIPA hoort!

Bestel snel deze Weekly Fresh Deal en haal deze bieren voor €27,50 in huis!

BESTEL NU