Copy

[12/12] MEESTERSTUK 2023

We nemen je mee naar de middeleeuwen. Veel ambachtslieden waren aangesloten bij een gilde, een vereniging van mensen die hetzelfde beroep uitoefenden. Om lid te worden maakten ambachtslieden een meesterstuk als proeve van bekwaamheid. Dit werk werd beoordeeld op basis van vaardigheden, techniek en creativiteit. Ter ere van Sint Maarten, de beschermheilige van het Haarlemse brouwersgilde, brouwen we jaarlijks een Meesterstuk om te promoveren tot meesterniveau. Jopen is jarig op Sint-Maartensdag (11/11) en dat vieren we dit jaar met een Imperial Stout. Het alcoholpercentage van 11,11% is dan ook een knipoog naar 11 november. 
Type:
Imperial Stout

Alcoholpercentage:
11,11%

Kleur:
Zwart

Granen:
Gerst, Tarwe & Haver

Hop: 
Herkules & Magnum
Smaakbeschrijving:
Traditioneel sluiten we het jaar af met onze Meesterstuk. Dit jaar hebben we deze Imperial Stout gebrouwen met bosbes, amandelen en kokos. Alsof je jouw favoriete koffiezaak in loopt en je naast je dubbele espresso een bosbessengebakje uitkiest.

BLUEBERRY MASTERPIECE 
Bestel nu

(J)OPEN CHAPTERS

A LIMITESS JOURNEY OF DUTCH CURIOSITY IN BEER

Bij Jopen zijn we nieuwsgierig en houden we nogal van uitgesproken bieren. We kunnen domweg niet stil zitten. Met (J)OPEN CHAPTERS dagen we ons brouwteam iedere maand uit om een nieuw smaakvol craftbier te ontwikkelen. Ruik, proef, ervaar en volg onze verhalen. Iedere maand opnieuw.

ON TO THE NEXT

LinkedIn
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2022 Jopenbier.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp