Copy
Logo

VIER KERST MET JOPEN

Ben jij nog op zoek naar een gezellig adres om kerstavond te vieren? Dan ben je bij de Jopenkerk aan het juiste adres! Laat je verrassen en geniet van een 6-gangen kerstdiner met amuse. Onze Chef uit de Jopenkerk haalt met zijn team alles uit de kast om een heerlijk kerstdiner te verzorgen! Uiteraard kun je bij het diner onze Jopenbieren bestellen om de avond geheel compleet te maken.

De aanvang van het diner op 24 december is tussen 18:00 en 20:00 en vindt plaats in het restaurant van de Jopenkerk op de eerste verdieping. Voor €68 heb jij de perfecte kerstavond.

RESERVEER HIER

MEET THE BREWER

Ben je eerder op zoek naar een gezellige avond buiten de kerstdagen? Op 23 december komen onze vrienden van Monnik Beer Co. helemaal vanuit Amerika naar de Jopenkerk voor een nieuwe collab, maar ze nemen ook iets mee! Bij deze kennismaking hebben we een proefsessie georganiseerd waarbij onze brouwers je 4 exclusieve bieren zullen laten proeven van Monnik Beer Company, maar ook een vol glas van onze nieuwe collab.

De kennismaking is geheel in het Engels en zal duren van 17:15 tot 18:45. De kosten zijn €19,90 per persoon. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, OP=OP.

BESTEL JE TICKETS

Team Jopen wenst je hele fijne feestdagen!🎄🎅