Copy
Logo

JOPEN HELPT JE UIT DE CADEAUSTRESS

Niet schrikken; kerst staat alweer voor de deur en de tijd om cadeaus te kopen is bijna om. Maar geen zorgen, want bij Jopen kan je terecht voor de perfecte kerstcadeaus. Of je nou nog iets zoekt voor je geliefde of familie, of gewoon op een subtiele manier wilt laten weten wat er op je verlanglijstje staat.

Jopen Taste(K)it

Natuurlijk kan je nog steeds onze vernieuwde Jopen Taste(K)it bestellen. Met 10 verschillende bieren, 2 luxe bokalen, proefinformatie en een ingebouwd cornhole spel in een opvallende geschenkverpakking, is dit hét ultieme biercadeau.

Je bestelt hem al voor €42,95 inclusief verzending. Het enige dat je hoeft te doen is alvast ruimte te maken in je koelkast.

BESTEL SNEL

Meer cadeau-inspiratie nodig?

B.A. Baracus Box

Maar we hebben nog veel meer mooie boxen met de heerlijkste Jopen bieren. Voor de liefhebber van zwaar en donker hebben we bijvoorbeeld de beruchte B.A. Baracus Returns box, met 10 vatgerijpte knallers. Hou je het liever bij de klassiekers? In onze Jopen Classics Box zitten onze all-time favorites. En voor echte hopheads kan je niet misgrijpen met de Jopen IPA box. Of stel natuurlijk gewoon zelf een box samen in onze webshop.

ONTDEK HET ZELF