Copy

Maandelijkse nieuwsbrief van de
Gezinsbond afdeling Roeselare.
Nieuwsbrief


December 2016 - 0de Jaargang - nr. 1

!!! NIEUW !!! NIEUW !!!


Dit is de eerste digitale nieuwsbrief van de Gezinsbond Afdeling Roeselare.
Indien uw mailadres gekend en actief is, zal u vanaf nu iedere maand een digitale nieuwsbrief vinden in uw mailbox.
Vooral de toekomstige activiteiten van de Gezinsbond Roeselare maar soms ook van het Gewest Roeselare en nationaal zullen hier aangekondigd worden.
Deze maandelijkse nieuwsbrief komt als extra info. KrisKras (papieren versie van de info) zal u ook nog periodiek in de brievenbus terugvinden.

Tevens wordt de website van de Gezinsbond afdeling Roeselare ook vernieuwd en kan u de nodige info vinden op
 
Zoals het met alle nieuwe dingen is, zal misschien het even wennen zijn om uw vertrouwde info terug te vinden. Maar we doen er alles aan om de website overzichtelijk en actueel te houden.
Als u voorstellen, opmerkingen of problemen met de website zou hebben, aarzel niet om die door te mailen naar webmaster@gezinsbondroeselare.be.

Bestuursverkiezingen Gezinsbond Roeselare

 


Verkiezingen Gezinsbond RoeselareOm de 6 jaar worden binnen de Gezinsbond van aan de basis tot aan de ‘top’ bestuursverkiezingen gehouden.

Ieder lid kan zich kandidaat stellen.

Beste Bondgenoot,
We hebben jou nodig, omdat we zeker weten dat de Gezinsbond van jouw talenten gebruik kan maken.
Ben je creatief, een doener, een administratieve duizendpoot, een IT-wonder, heb je organisatietalent of hou je graag de touwtjes in handen? Onze afdeling is op zoek naar jouw talent en jouw ervaring om onze werking in Roeselare mee te kleuren. Waarom zou jij niet laten zien waar je goed in bent?
Heb je goesting om deel uit te maken van een warme, diverse groep vrijwilligers? Wil je je vrije tijd omzetten in een engagement? Wil je niet alleen op de kar zitten, maar ze ook helpen trekken (duwen mag ook)?
We doen vooral een oproep naar jonge gezinnen, die samen activiteiten voor kinderen willen organiseren of die ervaringen willen uitwisselen over opvoeden.
We ontvangen je met open armen en of je nu je steentje wilt bijdragen als losse medewerker of jaarlijks een of twee activiteiten organiseren of zelfs een bestuursfunctie wilt opnemen, je bent van harte welkom. Meer info vind je op www.watjijkan.be.
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze secretaris a.i. (via secretaris@gezinsbondroeselare.be of 051/20.70.42) of onze voorzitter (via voorzitter@gezinsbondroeselare.be of 051/22.39.24). We komen graag
eens langs om toe te lichten. We zien naar je uit.

Lidmaatschap Gezinsbond

 


Wie vlot zijn bijdrage voor 2017 heeft overgeschreven ontvangt thuis zijn nieuwe LIDKAARTEN 2017 (2 exemplaren per gezin). Voor het eind van het jaar vind je ook het BONNENBOEKJE met alle nuttige adressen in je bus. Wie te laat stort zal dit zelf op ons afdelingssecretariaat mogen ophalen zoals alle leden die buiten het wervingsgebied van onze afdeling behoren.
De lidkaart heeft een magneetstrook achteraan die je korting in je ‘online portemonnee’ steekt bij iedere aankoop naar uw keuze. Je eigen online portemonnee kan je zelf raadplegen via www.gezinsbond.be en doorklikken naar “mijn gezinsbond”. Verder de instructies volgen.
Via de gestelde link kun je ZELF je gegevens invullen en aanpassen zodat je vlot op de hoogte blijft van diensten en activiteiten. Geef ook je mailadres op ! Zo wordt je vlot op de hoogte gesteld van actuele aanbiedingen en voordelen.
Binnenkort...

04/12/2016
Knipoogje - AV verkiezingen
Meer Info

03->11/12/2016
Spiegeltheater - Verlichting
Meer Info

28/12/2016
Kerstconcert van KANDORIS - GOSA
Meer Info

25->26/01/2017
Spiegeltheater - Everybody happy!?
Meer Info

10->12/02/2017
Valentijnsetentje 2017
Meer Info

04/03/2017
Tweedehandsbeurs
Meer Info

11->26/03/2017
Spiegeltheater - Maman
Meer Info

Volg onze toekomstige activiteiten
ook via het activiteitenoverzicht op onze website.
Meer Info

Volg onze voorbije activiteiten en/of fotoreportages via het activiteitenoverzicht op onze website.
Meer Info

Volg de toekomstige activiteiten van het Spiegeltheater
ook via het activiteitenoverzicht op onze website.
Meer Info

Volg de toekomstige activiteiten van Knipoogje
ook via het activiteitenoverzicht op onze website.
Meer Info

Volg de toekomstige activiteiten van Dansibo
ook via het activiteitenoverzicht op onze website.
Meer Info 
Website Gezinsbond Roeselare
Email
Twitter Gezinsbond Roeselare
Dansibo
Spiegeltheater
Knipoogje
Copyright © 2016 Gezinsbond Roeselare, All rights reserved.