Copy
social_facebook.png home.png  social_linkedin.png logo.jpg
header_img.jpg
Velkommen til Hotri's nye hjemmeside

Vi har længe haft et ønske. Det skal være nemt, at navigere rundt på vores hjemmeside og webshop. Derfor er vi glade for, at kunne byde jer velkommen til det nye virtuelle Hotri.

Vi er stadig de samme
Men det er vores hjemmeside ikke. Vi har delt information og webshop i to, så fremover når du besøger www.hotri.dk, vil du kun kunne finde information om Hotri, vores projekter, leasing og services. Derudover har vi som noget helt nyt ’Gør-det-selv-servicevideoer’, som viser dig, hvordan du nemt kan vedligeholde dit Hotri udstyr.

Webshopen havde brug for sit eget univers
På webshoppen finder du forsat alle vores populære produkter. Du kan nemt oprette en konto, hvorfra du kan se priser, købe ind, lave favoritlister og se dine seneste ordre, hvilket betyder at vi fremover kan servicere dig endnu bedre.

Vi vil gerne høre fra dig
Løbende vil vi forsat rette ting til på vores nye hjemmeside. Derfor vil vi gerne høre om din oplevelse. Alt ris og ros er velkommen.

img_1.jpg img_2.jpg

Leasing - din vej til et fedt Storkøkken

Med en leasingaftale fra os får du alle ejerens rettigheder samtidig med lejeres fordele. Kvalitet koster og hvad end du ønsker, at udvide kapaciteten eller blot vil opdatere dit køkken, så kan du i samarbejde med os finde en aftale, der er skræddersyet til dine behov. Hvis du vil vide mere, så skal du blot klikke ind og udfylde formularen, så har du os i røret inden for 24 timer.

Læs mere her

Vores serviceaftale – din sikkerhed

Vi har en serviceafdeling bestående af erfarne, uddannede teknikere, som for hvem god kundeservice er en levevej og ikke et fremmede begreb. Derfor er de også altid trænet i alle produkter i vores sortiment. Ydermere har de altid de mest gængse reservedele med i servicebilerne og ellers er der ikke langt til vores store reservedelelager. Vil du læse mere om vores serviceaftale?

Læs mere her
img_3.jpg
Godt nyt til din leverpostejsmad

Hej mit navn er Karoline og jeg vandt Masterchef i 2016. Jeg vil i dette nyhedsbrev dele min opskrift på syltede asier.

Godt nok er sommeren gået på held, men det bugner stadig med agurker og asieagurker derude. Så nu er det tid til at gøre vinterens forråd klar og sylte dine asier. Sådan en kold vinterdag gør et glas hjemmesyltede asier, fra da solen rigtig varmede, noget særligt godt for leverpostejsmaden, og når den tid kommer, julemedisteren og flæskestegen. Jeg har her min helt egen opskrift på syltede asier, den er helt old school og nem at gå til. Rigtig god fornøjelse.

Se hele opskriften her
Problemer med at se mailen? Se mailen i din browser
Klik her Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet fra HOTRI


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hotri Storkøkken · Literbuen 6 · Skovlunde 2740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp