Copy
Nieuwsbrief Will2Sustain | februari-2018
View this email in your browser
 
Nieuwsbrief 

Will2Sustain
Inleiding
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Will2Sustain over de periode november 2017 - januari 2018. Door middel van deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van Will2Sustain, duurzaamheid, onze klanten en meer. 
Agenda 
Wist u dat
 • Will2Sustain een nieuw kantoor heeft? Ons kantoor bevindt zich nog steeds in Kulturhus 'De Talter' in Oldebroek, maar wij hebben nu een andere kantoorruimte binnen dit gebouw. Onderaan onze contactpagina vindt u meer informatie over onze nieuwe locatie. 
   
 • Onze collega Sander de Kraker onlangs zijn VOL VCA diploma heeft behaald? 
 • Wij mee hebben gedaan aan de Warmetruiendag? Op 2 februari hebben wij de verwarming uit gedaan en de warme truien aan! Warmetruiendag zet energiebesparing - en de belangrijkste factor daarbij: wijzelf, de mens - in het zonnetje.
Nieuws van onze klanten 
Boeve Afbouw
Boeve Afbouw b.v. wordt voorgedragen voor de certificering van niveau 3 van de MVO Prestatieladder. Het auditors rapport zal nog door een review proces gaan. Bij positief resultaat ontvangt Boeve Afbouw haar certificaat begin 2018. Lees hier meer over Boeve Afbouw naar MVO. Onze complimenten voor deze mooie prestatie.


Baars
Familiebedrijf Baars is constant op zoek naar manieren om de bedrijfsvoering verder te verduurzamen. Met deze reden heeft Baars op 8 januari 2018 de MVO Zelfverklaring gepubliceerd. Hiermee laat Baars zien hoe zij maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bekijk de MVO Zelfverklaring van Baars. Will2Sustain feliciteert Baars met deze mooie ontwikkeling! 


Reko Raalte
Het bedrijf Reko Raalte is druk bezig met duurzaamheid. U kunt hun nieuwsbrief ook lezen over CO2. Wij vinden dit zeker de moeite waard!


Mueller
Voor de kick-off van het MVO-team van Mueller hebben wij Will2Sustain gevraagd om ons te begeleiden. Door de 'Natural step Methode' toe te passen gaf Will2Sustain ons goed inzicht in onze sterkes, maar ook onze verbeterpunten op het gebied van MVO. In een hele korte tijd hebben we veel inzicht gekregen en is de basis voor ons MVO-beleidsplan gelegd! 
Nunspeet Verduurzaamt 
Op 25 januari hebben de heren Gert-Jan Gerrits (Inclusief Groep), Hank Broekhuis (Veluwse Security Services) en Dries Bouw (ADW Accountants) de stichtingsakte van Stichting Nunspeet Verduurzaamt ondertekend. Hiermee heeft het convenant dat vorig jaar april is ondertekend door diverse Nunspeetse ondernemers en maatschappelijke organisaties een officiële status gekregen. Will2Sustain vindt dit een prachtige ontwikkeling en heeft aan de basis gestaan van dit initiatief. 
ISO 26000 blijft ongewijzigd internationale referentie voor MVO
De periodieke evaluatie van ISO 26000 heeft onlangs plaatsgevonden. Op basis van reacties van stakeholders wereldwijs heeft ISO Technical Management Board (TMB) besloten om ISO 26000 te herbevestigen. Dit betekent dat ISO 26000 de komende jaren ongewijzigd de internationale referentie voor MVO blijft. 
ISO 14001
Om de prestaties van ISO 14001-gecertificeerde organisaties ten aanzien van CO2-reductie zichtbaar te maken, heeft SCCM een certificatieschema ontwikkeld waarmee dit aantoonbaar kan worden gemaakt. Sander de Kraker heeft een artikel geschreven met meer informatie over CO2-reductie met ISO 14001.
Onze tips
 • Topotijdreis
  Deze bijzondere website werd getipt door een zakenrelatie. U kunt hier 200 jaar topografie bekijken.
 • Circulair geld is in opkomst, maar ook de duurzame munt moet blijven 
  U kunt hier het volledige artikel lezen over circulair geld. 
 • Praktijkdag Cobouw Circulair
  Geld verdienen met circulair bouwen! Er wordt veel over circulariteit gesproken, maar hoe maak je een circulair project nu echt rendabel? Ontdek het op 22 maart tijdens de Praktijkdag Cobouw Circulair
Must see videos
Our Future | Narrated by Morgan Freeman


Why it's time for 'Doughnut Economics' | Kate Raworth | TEDxAthens

 
Wilt u meer weten over Kate Raworth? Lees dit artikel over haar of bekijk dit interview met Kate Raworth. 
Website
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn


Contact

Postadres:
De Hagen 8
8096 MB Oldebroek


Bezoekadres:
Stouwdamsweg 4, 8096 BB,
Oldebroek

Mobiel: +31 (0)6 52646700
E-mail: prins@will2sustain.com
Web: www.will2sustain.nl
Wilt u de manier waarop u deze e-mails ontvangt veranderen?
wijzig uw gegevens afmelden nieuwsbrief


© 2018, Will2Sustain, All rights reserved.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Will2Sustain · Stouwdamsweg 4 · Oldebroek, Ge 8096 BB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp