Copy
Beste Winy,

Alsjeblieft, dit is de eerste nieuwsbrief van Taalzeker! Hierin vind je informatie en inspiratie voor NT2-docenten en andere taaltrainers: Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief interessant zou zijn? Je doet me een groot plezier als je deze mail doorstuurt.

Hartelijke groet,
Emily Palmer

Workshops voor NT2-docenten

Ben je docent NT2 of wil je graag NT2-lessen gaan geven? Op veler verzoek staan er weer drie interessante workshops op het programma om je verder te ontwikkelen als docent. Doe mee en laat je inspireren!
 

  1. Grammatica & NT2: wat doe je ermee? (vrijdag 20 januari)
  2. Werkvormen: variatie is leuk! (vrijdag 10 februari)
  3. Feedback geven: goed gedaan:-) (vrijdag 10 maart)

Lees meer en meld je gauw aan, het aantal deelnemers is beperkt »

'Pak nu allemaal je smartphone'

Nemen je cursisten ook zo moeilijk afstand van hun smartphone in de les? Misschien zoeken ze een woord op … of zitten ze soms te Facebooken? Weet je wat, je laat ze gewoon hun telefoon gebruiken in de les!

De kans is groot dat je al eens gehoord hebt van webtools als Socrative, Kahoot, Mentimeter of GoSoapBox. Misschien maak je er al gebruik van? Of ben je nog altijd een beetje huiverig voor dit soort digitale tools? In deze blog wil ik je laten zien hoe leuk en nuttig ze kunnen zijn – in de hoop dat je na het lezen de drempel over durft:-) Lees verder op de website en neem een kijkje in de vragen die ik speciaal voor jou heb gemaakt »

Taalweetje

Goed om te weten voor NT2-docenten: uit onderzoek blijkt dat het Nederlands in het bedrijfsleven nog steeds een stevige positie bekleedt. 'Bijna 80% van de werknemers praat en mailt met collega’s uitsluitend in het Nederlands.' Lees hier de opvallendste resultaten »

Nederlands naar perfectie

Samen met Miranda van ’t Wout heb ik Nederlands naar perfectie geschreven, een lesmethode voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. Het boek is in mei 2015 verschenen bij uitgeverij Coutinho en wordt inmiddels door veel taleninstuten gebruikt. De eerste oplage was binnen een jaar uitverkocht!

Share
Tweet
Share
Forward
Taalzeker
Verlengde Hoogravenseweg 91 | 3525 BB Utrecht
T: 06 41 085 365 | E: emily@taalzeker.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat wij elkaar kennen of per mail contact hebben gehad, omdat je je via mijn website hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief of omdat we gelinkt zijn via LinkedIn. Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen of je gegevens wilt aanpassen, kun je dit doorgeven via onderstaande links.

WebversieAfmelden | Gegevens aanpassen 
Copyright © 2016 Taalzeker
Email Marketing Powered by Mailchimp