Copy
Charles Dickens VVV Kerstwandeling
Bekijk de nieuwsbrief online
Kijk maar eens in de etalage of kom gezellig binnen! Ook Borkumlijn tickets zijn bij ons te koop! Zo hoef je niet in de rij te staan!

De openingstijden van de winkel zijn:
Maandag tot en met vrijdag: van 14.00 - 16.30 uur
Donderdagmorgen van 9.30 - 16.30 uur:
Reisbureau The Travelclub - Deborah Prins.


Onze VVV vrijwilligers zijn actief om de bezoekers te informeren, en telefoontjes te beantwoorden. Bezoekers kunnen in onze VVV winkel terecht voor: VVV Cadeaubonnen - VVV Gift Card - VVV Dinerbonnen - VVV Weekend weg Card - Bioscoopbonnen - Podiumkaarten - Borkumlijn-tickets. En natuurlijk voor wandel- en fietskaarten en mooie ansichtkaarten. Ook hebben wij een prachtig assortiment streekproducten te koop. Kijk maar eens in de etalage!


Regelmatig wordt de etalage van de winkel vernieuwd! Dat nodigt uit om te komen kijken! Zoek de letters in de etalage en maak er een woord van! Ga naar binnen en schrijf het woord op! Uit de ingeleverde antwoorden wordt een prijsje getrokken!

NIEUWE VVV bonnen
Vanaf heden zijn er vernieuwde VVV cadeaubonnen uitgekomen. Als u een VVV Cadeaukaart koopt, dan zal de kaart vanaf 5,00 euro tot 250,00 euro worden opgewaardeerd, op dezelfde manier als de andere VVV kaarten, zoals VVV lekker weg! Dat betekent een verdere uitbreiding van de cadeaukaarten.
 
Ook voor de leukste cadeaus kan je terecht bij de VVV Bedum!
Wandelen door de GOEDE HERDERKERK tijdens de Charles Dickens VVV Kerstwandeling Bedum.


De Charles Dickens VVV - Kerstwandeling Bedum op 15 december 2017, gaat langs bijzondere plekken tijdens de ongeveer 4,5 kilometer door Bedum. Geniet van de wandeling in de stijl uit de periode van de Victoriaanse tijd en Charles Dickens kleding. Jong en oud is welkom in Charles Dickens kleding!

De bijzondere wandeling gaat deze keer door de Goede Herderkerk. Een monumentale plek om even stil te staan bij de rijkdom van de architect Egbert Reitsma, Bekijk van binnen uit onder anderen de prachtige raamdecoraties! In de Goede Herderkerk zijn een aantal vrijwilligers aanwezig, die de wandelaars begeleiden. Daarnaast is er een jury in de kerk aanwezig, die de prachtige Charles Dickens kleding gaat jureren. Voor de mensen met de mooiste kleding zijn enkele prijzen beschikbaar! Een muzikale bijdrage aan de gezellige avond wordt geleverd door het koor Cecilia van de Katholieke kerk in Bedum.
 De VVV vrijwilligers prepareren momenteel glazen potjes voor de waxinelichtjes, om hier en daar langs de route sfeervol neer te zetten. Dankzij ondernemers uit Bedum worden er versnaperingen onderweg uitgedeeld! "Een echte verrassing, dat iedereen meewerkt om er een gezellige avond van te maken", aldus de VVV vrijwilligers!

De wandelroute voor 2017 is door een deel van Bedum, grotendeels over verharde paden en daarmee is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers.
 De start is vanaf 18.00 uur, zodat veel kinderen deze bijzondere kerstwandeling mee kunnen lopen! De kosten zijn € 3,- pp en voor donateurs € 2,50.
Kinderen mogen mee voor € 1,00.

Graag vooraf melden bij het VVV kantoor, zodat de organisatie voor
alle onderdelen weet waar we op moeten rekenen!


Doe mee en laat u verrassen door mooi Bedum en kom
op vrijdag 15 december om 18.00u bij de VVV locatie aan de Kapelstraat 3 in Bedum. Telefoon 050 - 3015111 of e-mail info@vvvbedum.nl

 

Veel aandacht voor het pas verschenen boek Albert Wiersema!

"Wiersema was één van de architecten die een belangrijke bijdrage leverde aan de architectuur van de AMSTERDAMSE SCHOOL in de provincie Groningen."

Onder andere in het Nederlands Dagblad en het Dagblad van het Noorden zijn prachtige artikelen verschenen over dit mooie boek!


Door onze betrokkenheid bij het samenstellen van een Wandelroute Amsterdamse School in Bedum en de 4 kerken Fietsroute Amsterdamse School brengen we graag dit prachtige boek onder uw aandacht. Geschreven door Bertus Fennema, oud -gedeputeerde en oud- burgemeester.

Bestel het boek via de VVV Bedum door op onderstaande bestelbon te klikken! U kunt uw bestelling ook mailen naar info@vvvbedum.nl

Leuk kado voor de komende feestdagen!

 
Uitslag FOTOWEDSTRIJD

van de VVV Bedum, de Poort naar Noord Groningen
Het thema van het 3de kwartaal 2017 was “HEERLIJK FRUIT aan boom en struik!”

De VVV Bedum, VVV Bedum - de POORT naar Noord-Groningen heeft weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de opdracht “Heerlijk fruit aan boom en struik” waren weer een aantal foto's ingestuurd. De jury, onder leiding van professionele fotograaf Peter Russchen had weer de taak om uit de inzendingen de mooiste foto’s uit te kiezen.

Als winnaar van het 3de kwartaal is geworden:
Siena de Haan uit Bedum

De jury gaf als haar mening weer: De jury vind dit een bijzondere foto omdat deze foto het beste het thema "heerlijk fruit aan boom en struik" verbeeldt.
De compositie in combinatie met de Walfriduskerk is verrassend!
Deze nieuwsbrief is gerealiseerd door Noordproof Producties

Heeft u een vraag of wilt u reageren? Stuur een mail naar info@vvvbedum.nl

Copyright © VVV Bedum
Alle rechten voorbehouden


Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VVV Bedum , de POORT naar Noord-Groningen · Kapelstraat 3 · Bedum, 9781 GK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp