Copy
Geef je nog snel op voor de Snert-wandeling!
Bekijk de nieuwsbrief online
Bestuur en VVV Vrijwilligers wensen u een gezond en zonnig  2017! VEUL HAIL EN ZEEG'N!

Vrijwilligers

Onze VVV vrijwilligers zijn actief om de bezoekers te informeren en telefoontjes te beantwoorden. Bezoekers kunnen onder andere in onze VVV winkel terecht voor VVV Cadeaubonnen, VVV Gift Cards, VVV Dinerbonnen, VVV Weekend weg Cards, Bioscoopbonnen, Podiumkaarten, mooie ansichtkaarten van Bedum en bijzondere streekproducten. Kijk maar eens in de etalage of kom gezellig binnen! Ook Borkumlijn tickets en tickets voor de FLIXBUS zijn bij ons verkrijgbaar.

De openingstijden van de winkel zijn:
maandag en donderdag van 14.00 uur tot 16.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en 14.00 tot 16.30 uur. Regelmatig wordt de etalage van de winkel vernieuwd! Dat nodigt uit om te komen kijken!

VVV - SNERTWANDELING 
Een prachtige wandeling door het Groninger Hoogeland!


De vrijwilligers van de VVV Bedum, de POORT naar Noord Groningen, hebben het voornemen om elke maand in 2017 een activiteit uit te zetten.

Na alle feestdagen gaan we weer wandelen. De VVV vrijwilligers zijn begonnen met het uitzetten van een winterse Snert-wandeltocht.

De wandeltocht is op zaterdag 21 januari, vanaf 10.00 uur.
Deze nieuwe VVV Snert-wandeltocht start vanaf de VVV locatie.
Hij voert de wandelaar langs vele mooie plekjes van het Groninger Hoogeland, over een afstand van ongeveer 15 kilometer.

De wandelaars worden onderweg verrast met warme chocolademelk met slagroom en iets lekkers en uiteraard een stevige Snert-maaltijd. 
Als herinnering ontvangt de wandelaar een leuke attentie.

In verband met de voorbereidingen kunnen deelnemers zich inschrijven tot 20 januari. Daarna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. En VOL=VOL!

Deelname kost slechts €13,- incl. lekkernijen en snert.
Voor VVV donateurs zijn de kosten € 12,50.
Wandel mee en geef je op! 
Voor verdere informatie en opgave:
VVV Bedum, Kapelstraat 3, Bedum. Tel. 050 - 301 51 11.
Winnaar Fotowedstrijd - thema 'Herfst op weg naar de winter'
BINIE!
De doorlopende fotowedstrijd bij de VVV in Bedum heeft weer een prijswinnaar.
Er waren maar liefst 10 inzendingen.
De jury, bestaande uit Jolanda Kleij, Eline Onstenk en Peter Russchen heeft als mooiste gekozen voor de foto van Binie; het is een eekhoorn die snoept van een schaal zonnebloempitten.
'De eekhoorn en de mooie herfstkleuren geven een mooi beeld van de herfst.'

Binie uit Bedum vertelde over haar foto aan haar creatief begeleider Marian Hangyi (Atelier Zefanja, Wolddijk 54, Bedum). Marian schreef ons het volgende bij de foto:


'Binie is net een paar dagen terug van vakantie. Ze heeft het heel goed gehad met haar man, Jouke en hondje Meta. Ze heeft prachtige herfstfoto’s kunnen maken en daar zijn mooie resultaten van op Facebook geplaatst. Er is ook een hele mooie foto van een eekhoorntje bij. Hoe heb je dat klaar gekregen Binie?

En ze verteld: 'Vorig jaar wilde ik ook al zo graag eekhoorntjes fotograferen, maar toen zag ik ze niet. En nu waren ze er wel! Ik heb bij de Welkoop eekhoorntjes-voer gekocht en dat op een plekje gezet, niet te dicht bij het huisje, maar dicht genoeg bij dat ik het wel goed kon zien. 's Morgens heel vroeg ging ik kijken. Ik schoof het gordijn een stukje open. En ja! Daar zag ik eekhoorntjes! Nu voorzichtig en zachtjes te werk gaan, dacht ik. Eerst zorgen dat Meta binnen zou blijven. Daarna deed ik heel zachtjes  de deur van het slot. De deur open en heel voorzichtig een stapje naar buiten. Ik probeerde te fotograferen, maar de eekhoorntjes schoten weg. Er lukten veel foto’s niet. Je moet wel geduld hebben hoor. Toen zat er weer eentje zo leuk te knabbelen bij het voerbakje! Nog een stapje dichter bij. Er waren meer mensen die er naar keken, maar dat kon mij niet schelen. Ik dacht, dit moet mij lukken. Nog een stapje dichterbij, want ik wilde niet inzoomen omdat ik bang was dat het dan onscherp zou worden. En toen was het gelukt! Wat was ik blij! Dit is hem geworden! Zo blij!'

De Kerstwandeling was een groot succes!

VVV Bedum, de Poort naar Noord Groningen, heeft steunpunt van een reisbureau!
Deborah Prins, uw persoonlijke reisadviseur, houdt elke donderdagmorgen vanaf 9.00 uur zitting.

Deborah: “Persoonlijk is bij mij ook echt persoonlijk! Dit betekent dat mensen altijd contact kunnen opnemen. Overdag, ‘s avonds of zelfs in het weekend. Ook een ‘last-minute” op bijvoorbeeld zondag, regel ik vaak dezelfde dag nog. Wil de klant een speciale kamer of zijn ze er eerder geweest, dan pleeg ik een telefoontje of mailtje naar bijvoorbeeld Curaçao om deze kamer voor hen te boeken. Persoonlijke service betekent ook dat ik de klant online incheck, stoelnummers reserveer en vervolgens de boardingpassen thuis aflever. Al deze extra’s doe ik graag voor mijn klanten. Ik benader de mensen gewoon zoals ik zelf ook benaderd zou willen worden.”

Elke donderdagmorgen kan men nu terecht bij het reisbureau. “Een mooie uitbreiding van de dienstverlening aan de inwoners van Bedum en omgeving. We zijn er blij mee dat er nu een reisbureau in Bedum aanwezig is. Ik ben ervan overtuigd dat we hiermee een mooie aanvulling krijgen.“ aldus Henk van der Velde, voorzitter st. VVV Bedum, de POORT naar Noord Groningen.


NIEUW!

Een heerlijk warme muts
met borduring:

BEDUM

 Deze prachtige muts kost

€ 9,50.

Bent u VVV donateur, dan ontvangt u deze warme muts voor speciale prijs.
Kom langs bij de VVV!
Deze nieuwsbrief is gerealiseerd door Noordproof Producties

Heeft u een vraag of wilt u reageren? Stuur een mail naar info@vvvbedum.nl

Copyright © VVV Bedum
Alle rechten voorbehouden


Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
VVV Bedum , de POORT naar Noord-Groningen · Kapelstraat 3 · Bedum, 9781 GK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp