Copy
Stichting Projecten in Nepal (SPIN) nieuwsbrief
Bekijk deze e-mail in je browser

1ste Nieuwsbrief Stichting Projecten in Nepal (SPIN)

Het is nog maar 6 maanden geleden dat onze Stichting Projecten in Nepal op 1 april 2016 is opgericht. In die tijd is er heel wat gebeurd. Wij zijn zo vrij geweest u via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen. We hopen dat u geïnteresseerd bent in de activiteiten van onze Stichting. Mocht u geen prijs stellen op onze halfjaarlijkse nieuwsbrief dan kunt u zich afmelden via ons mailadres: projectennepal@zeelandnet.nl of klik op de link helemaal onderaan deze e-mail.

ANBI-status

Op 16 augustus 2016 is Stichting Projecten in Nepal door de belastingdienst per 1 april aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit biedt met name donateurs het voordeel dat hun (periodieke) giften fiscaal aftrekbaar zijn. De basis voor deze toekenning is ons beleidsplan 2016-2017, dat u kunt nalezen op onze website.

Onze projecten

Wij richten ons in eerste instantie op het project van de Down Syndroom Society Nepal in Kathmandu. Een 'daycare center' waar kinderen met het syndroom van Down opgevangen en begeleid worden. Voor 2017 hebben wij een uitgebreide projectaanvraag ontvangen waarin (financiële) hulp wordt gevraagd voor het realiseren van 'n fysio-, logopedie- en muziekprogramma en voortzetting van de opleiding 'House Keeping' in de hotelschool. In de dagopvang worden ook 'greeting cards' gemaakt door de kinderen, waar ook 'n bijdrage voor wordt gevraagd. Deze kaarten zijn o.a. te koop op onze markten. Het positieve nieuws is dat het DSSN project in 2017 door ons gerealiseerd kan worden! Dit is met name te danken aan al onze donateurs, waaronder veel particulieren, kerkengenootschappen en scholen, alsmede spontane initiatieven en acties tijdens verjaardagen etc.

Markten

Zoals u wellicht bekend is komt een deel van onze fondsen uit de verkoop van Nepalese artikelen. Voor de komende 2 maanden hebben wij de volgende markten gepland:
  • 26 november: Goes, Grote kerk, Markt van Hoop (10.00-16.30)
  • 26 november: Vlissingen, St.Jacobskerk, Korendag (13.00-17.00)
  • 13 december: Vlissingen, Ter Reede, Kerstmarkt (10.00-16.00)
  • 14 december: Vlissingen, Ter Reede, Kerstmarkt (10.00-16.00)
Als u in de buurt bent, kom eens gezellig langs!
Anja, Heleen, Toob en Sjef


 
https://nl-nl.facebook.com/stichtingprojecteninnepal/
Stichting Projecten in Nepal SPIN
IBAN: NL70RABO0309161851
www.projecteninnepal.nl
http://facebook.com/StichtingProjecteninNepal
projectennepal@zeelandnet.nl
Tel: 0113-213698 / 0118-634320
Copyright © 2016 Stichting projecten in Nepal, All rights reserved.

Je kan je hier uitschrijven voor deze mailing lijst


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting projecten in Nepal · Heernisseweg 19 · Goes, Zeeland 4461 PR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp