Copy
Vinn en hel utbildning i postural träning!
View this email in your browser
På lördag kommer ett nytt efterlängtat avsnitt med Markus Greus! Och i samband med det så lottar Markus ut en plats på grundutbildningen i Optimummetoden, dvs postural träning. Jag har själv gått utbildningen, och det är så värdefullt både för egen del och i arbete med klienter. Dvs kursen är både för dig som vill få rätt på din egen kropp och dig som vill använda den i ditt arbete. 

För att vara med i tävlingen behöver du tagga minst 3 personer som du tycker bör lyssna på avsnittet och utbilda sig i postural träning. Detta görs på Instagram vid inlägget om avsnittet som kommer på lördag.
Tävlingen börjar alltså på lördag. 

Markus lämnar också 15-20% rabatt på sina kurser till dig som hänger med här. Använd då koden Sparre.

 
Avsnittet på lördag är på det något kontroversiella temat ”Varför du som fysioterapeut /sjukgymnast lärt dig fel”. 
Såklart inte bara ett avsnitt för sjukgymnaster – det blir konkreta tips och övningar för alla. Men Markus Greus, som själv är utbildad sjukgymnast i grunden och expert på postural träning, förklarar vad man missar under fysioterapiutbildningen och i arbetsmetodiken som sjukgymnast. Vi går också igenom hur man kan göra istället. 
Genom de exempel vi pratar om får du tips mot ryggvärk, nackvärk och knäproblem. Och du får övningar som gör dig stark i dina viktigaste hållningsmuskler.
 
Har du ännu inte hunnit lyssna på poddarna med Markus – vänta inte till på lördag, utan börja med avsnitt 176 (https://4health.se/176-markus-greus-postural-traning-smartfri-och-rorlig-fran-dag-1) och fortsätt sedan med de ämnen som intresserar dig.
Du hittar alla avsnitt med Markus i podcastregistret https://4health.se/podcastregister 
och jag sammanfattar också tips från Markus i boken ”Kraften i naturlig rörelse” som du kan ladda ner här: https://4health.se/bocker
Vill också säga tack snälla ni som hjälpte till efter senaste nyhetsbrevet. Ni ska veta att jag ser er! Jag ser varenda gillamarkering, kommentar och recension. De är så viktiga! ❤️
 
Vi hörs på lördag!
Ps. erbjudande på E-böckerna till dig som prenumererar
Tack snälla du som köpt böckerna! Det är ett stort stöd för mig och podcasten. 
 
Läsare av nyhetsbrevet får alla fem böckerna för tot 249 kr. Här hittar du erbjudandet: http://4health.se/bokerbjudande

Har du redan köpt böckerna? Misströsta inte, du har lämnat ett mycket uppskattat bidrag till en gratis podcast! 🙏💕
Och du kan använda erbjudandet till att ge bort böckerna till någon du tycker om. Fyll då i mottagarens emailadress vid köpet. 
 


 
4Healths facebooksida
4Health.se
Instagram


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
4Health by Anna Sparre · Kåseberga · Löderup 271 78 · Sweden