Copy
Mina böcker – Vinn kosttillskott för tarmen - Podcasts
View this email in your browser
Välkommen höstfärger och höststormar! Hösten ger mig alltid lite motstridiga känslor. På många sätt älskar jag hösten, mycket för att det innebär vind och vågor som är mina element. Dessutom är havet fortfarande betydligt varmare än under de kalla vårmånaderna. Men samtidigt känner jag alltid ett styng av vemod när dagarna blir kortare och jag vet att det är många mörka månader innan allt slår ut i ljus, knoppar och värme igen.

Som alltid gäller det att ta vara på här och nu. Lätt att säga, svårare att praktisera :) Men jag tänker njuta av havet och att det faktiskt är mörkt och mysigt när jag läser en god bok på kvällen. Och som en liten hjälp på vägen så ska jag se till att du får riktigt bra podcastavsnitt och dessutom många sidor skön matnyttig läsning. Nu är det nämligen dags för böcker från mig! Läs mer längre ner
Vinn kosttillskott för en god tarmflora
Du som läser nyhetsbrevet kan vinna tillskott för din mage och tarm! Om du delar podcastavsnitt 199 som handlar om tarmflora och hur du kan hålla dig frisk med virus, svamp och bakterier på Facebook är du med och tävlar om probiotikatillskott i form av nya Pro 30 Plus från Alpha Plus. Avsnittet kommer i oktober.
Du som delar avsnitt 198 om ryggvärk nu på lördag, är med och tävlar om Alpha Plus Allzym. Allzym är ett tillskott av matsmältningsenzymer. 
Tre burkar av varje tillskott kan du som läsare vara med och tävla om. 
Gå till facebook.com/4health.se och dela avsnittsinformationen. Skriv också en kommentar där, så att jag säkert sett att du delat avsnittet. 
Podcasts
På G de närmaste veckorna är bl.a. spännande avsnitt om tarmflora, ryggvärk och mitokondrier.

Men det finns nästan 200 avsnitt att lyssna på här och nu. Sen förra nyhetsbrevet har vi haft flera avsnitt om IBS och SIBO, ett avsnitt om autoimmunitet och tarmpermeabilitet, ett avsnitt om värk i nacke eller axlar, och så här senast ett oerhört starkt och viktigt avsnitt med en fantastisk ung kvinna vid namn Kajsa Phalén med ett konkret exempel på kopplingen mellan det mentala och det fysiska. Lyssna och dela!
Böcker
I samband med att vi firar 200-avsnitts-jubileum av podcasten 4Health med Anna Sparre så ger jag ut hela fem stycken e-böcker. Jag har fått förfrågningar om att publicera podcastavsnitt i skriftligt format för att du ska kunna läsa och ta till dig kunskapen i avsnitten i lugn och ro. Så föddes tanken på att göra en bok av det bästa från de första 200 podcastavsnitten. Det visade sig att det skulle bli mer än en bok… Vi har alltså gjort fem stycken böcker baserade på podcasten.
 
Johanna Jonsson, en grym formgivare, kontaktade mig och gav mig en spark i baken. Här kommer Johannas egna ord kring vårt samarbete: 
Det var egentligen inte jag utan mina fingrar som skrev till Anna första gången. Huxflux hade de formulerat och skickat ett mail medan jag själv var strängt upptagen med att jobba med mina vanliga saker (tidningar, för närvarande stationerad på Bonnier Media & Brands i Stockholm). Förmodligen kom det sig av att jag sedan en tid tillbaka var fullkomligt förhäxad av podden 4health med Anna Sparre. Jag hade nästan svårt att koncentrera mig på mina vanliga sysslor (typsnitt, trycklämning, handla mat, vattna blommor, cykla i storstadstrafik och umgås med vänner) utan att konstant fundera på mitokondrier, ketos och grönkål. ”Du har inte tänkt på att göra en bok?” löd mailet. Och till allas vår glädje kom snart ett svar: ”Jo, för tänk det har jag faktiskt”. 
Så fick jag äntligen anledning att fundera på grönkål, ketos och mitokondrier dygnet runt helt utan dåligt samvete! 
Och här är vi nu, sju månader och fem böcker senare. Roligt!
 
Vi släpper alltså fem stycken e-böcker! Böckerna heter:
  1. Kraften i naturlig Kost
  2. Kraften i naturlig Rörelse
  3. Kraften i naturlig Livsstil
  4. Kraften i naturlig Hälsa – Ät dig frisk!
  5. Kraften i naturlig Tarmhälsa. 
 
I varje bok hittar du de bästa podcastavsnitten på varje ämne i skriftligt format, och i en ordning som är logisk för att öka din förståelse och kunskap på området. 
 
Johanna skrev nyligen så här när jag mailade henne den andra av böckerna för henna att korr-lästa, Kraften i naturlig livsstil: ”Fantastisk läsning. Så mycket fakta. Borde vara dyr … Man blir fullproppad med kunskap. Det är fantastiskt. Får lust att dela ut det som flygblad till Sveriges hushåll. Alla måste läsa. :)”
 
Här kan du ladda ner ett gratis smakprov på e-böckerna som kommer i oktober respektive november: http://4health.se/bocker
 
Köp gärna böckerna för din egen skull, men se det också som ett sätt att lämna ditt stöd så att jag kan fortsätta producera gratis material i form av podcasts och inlägg på 4health.se. Och glöm inte tipsa andra. Stort tack, tillsammans sprider vi hälsa!

Med det tackar jag för nu och hoppas att jag får leta mig in i dina hörlurar på din höstpromenad
 
Copyright © 2018 4Health by Anna Sparre, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp