Copy
Glasstips och recept , solkrämer och podcastnyheter / podcast i helgen
View this email in your browser
Hej vänner! 
 
Hoppas att ni har det bra i värmen och njuter av vår svenska vackra sommar! Kanske vill du passa på att njuta av en nyttig glass. Recept hittar du längre ner i brevet. 
 
Vill börja med att rikta ett stort tack till dig som agerade på min vädjan i förra mailet (nyhetsbrev maj) 💕
Lite nervös inför att på lördag släppa en ny intervju mitt i sommaren. Jag hoppas hoppas att du tar dig tid att gilla, dela och kommentera inläggen om det nya avsnittet, trots semestertider. Det är min enda chans att ha en överlevande och gratis podcast att få den draghjälpen nämligen. Tusen tack igen! 🙏
Intervjun på lördag är med en man som verkar lite under radarn, trots att många av våra främsta svenska idrottare tackar honom för sina OS-medaljer. Men han hjälper inte bara idrottare, utan har hjälpt människor världen över med allt från ofrivillig barnlöshet till parasiter. Jag pratar om Ulf Kilman. Missa inte detta spännande avsnitt där vi kommer att reda ut hur man kan kommunicera med kroppen via nervsystemet. Du får själv lära dig bl.a. hur du kan göra detta för att förstå om mat och tillskott du äter är bra för dig eller inte. 
I veckan skrev jag ett inlägg på temat solkrämer som blev väldigt populärt. Det handlar om problemen med ”vanliga” solkrämer och tips på mer naturliga alternativ. Läs mer här: https://4health.se/tips-pa-giftfri-solkram-och-problemet-med-vanlig-solkram
Det här med glass på sommaren, särskilt för dig som har barn som förväntar sig glass så fort solen tittar fram, är ju inte helt lätt. De flesta glassar är riktiga kemikaliebomber med innehållsförteckningar som är så långa att man inte ens orkar läsa dem. De är gjorda på skummjölk och vegetabiliska oljor och konserveringsmedel. Förutom allt socker då. Det finns numera en hel del högkvalitativa mindre företag som gör ”riktig” glass som den ska vara med bara äggula, grädde, socker och riktiga ingredienser som smaksättare. Ett förslag är att leta upp dessa tillverkare vid utvalda tillfällen under sommaren och däremellan göra egen nyttig glass hemma. Jag har massvis med recept på nyttig glass som du hittar här:
https://4health.se/?s=glass .
Både isglassar, gräddglass och mejerifri gräddglass hittar du recept på via länken. 
Det allra snabbaste och enklaste är att bara mixa ihop bär med antingen melon eller lite stevia i mixer och sen frysa in i glassformar. Eller att bara frysa in mixad vattenmelon. Uppskattad isglass utlovas! Vi har även frusit in ren osockrad äppelmust (dvs äpplen som enda ingrediens) i isglassformar. Även detta var en hit. 
Passa nu på att njuta av den härliga känslan av sommarbris mot huden, av att gå barfota på en stig och att känna doften av tall.
 
Ta hand om dig så hörs och ses vi i podden, på instagram https://www.instagram.com/asparre/  och facebook https://www.facebook.com/4health.se/ ! 
Ps. erbjudande på E-böckerna till dig som prenumererar
Tack snälla du som köpt böckerna! Det är ett stort stöd för mig och podcasten. 
 
Läsare av nyhetsbrevet får alla fem böckerna för tot 249 kr. Här hittar du erbjudandet: http://4health.se/bokerbjudande

Har du redan köpt böckerna? Misströsta inte, du har lämnat ett mycket uppskattat bidrag till en gratis podcast! 🙏💕
Och du kan använda erbjudandet till att ge bort böckerna till någon du tycker om. Fyll då i mottagarens emailadress vid köpet. 
 


 
4Healths facebooksida
4Health.se
Instagram
Copyright © 2021 4Health by Anna Sparre, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp