Copy
Kickar igång nyhetsbrevet igen - Viktig podcast i helgen!
View this email in your browser
Bästa läsare!
Tack för ditt tålamod. Det var över två år sen(!) jag skickade ut ett nyhetsbrev…😅
Det får bli ändring på det, men jag lovar som vanligt att det inte blir så ofta att det känns som spam. 
 
Jag är så glad att ni är så många som läser på 4health.se, lyssnar på podcasten, och nu också valt att prenumerera på nyhetsbrevet. Med mer censur i sociala medier så kommer nyhetsbrevet bli allt viktigare.  
 
Jag startar med ett kort mail idag, men lovar att återkomma snart eftersom vi bland annat har en rolig utlottning på g. 
Idag vill jag mest säga – missa inte helgens podcastavsnitt!! I min mening blir det ett av de bästa avsnitten på mycket länge (kanske någonsin?) Jag har gjort en superspännande intervju med kändisläkaren Dr David Brownstein (avsnitt 284), och arbetat hela veckan med översättningar och redigering. 
Vi pratar bland annat om jod, sköldkörteln, cancer, covid-19, cystor och annat som har att göra med bröst, prostata, livmoder, äggstockar mm. Massor med spännande information och konkreta och väldigt effektiva tips. 
Givetvis har jag som vanligt översatt avsnittet så att det innehåller svenska sammanfattningar, dvs. jag pausar och sammanfattar på svenska totalt tio gånger under intervjun. Och som vanligt så får du som inte önskar detta en helengelsk version i avsnitt 284b.
 
Jag har ju lovat att det i nyhetsbrevet ska komma info innan den syns på andra ställen, så jag vill också berätta att jag intervjuat fantastiskt kunniga Dr Shania Lee om mögel och mögeltoxiner. Förbered dig på att bli överväldigad!
 
Jag har också utlovat hälsotips i nyhetsmailet, men idag måste jag faktiskt avsluta och lägga tiden på att göra klart helgens podcastavsnitt. Hoppas på din förståelse. 
Tipsar istället om några populära tips och inlägg på covid-tema senaste tiden:  Fler populära inlägg om covid hittar du här: https://4health.se/?s=corona+covid och här https://4health.se/?s=corona
 
Vi ses på www.facebook.com/4health.se eller instagram @asparre https://www.instagram.com/asparre/. Tipsa gärna någon du känner om podcasten,
 
Ha nu en fantastisk helg och njut av både ledig tid och podcastavsnittet!
Ps. erbjudande på E-böckerna till dig som prenumererar
Tack snälla du som köpt böckerna! Det är ett stort stöd för mig och podcasten. 
 
Läsare av nyhetsbrevet får alla fem böckerna för tot 249 kr. Här hittar du erbjudandet: http://4health.se/bokerbjudande

Har du redan köpt böckerna? Misströsta inte, du har lämnat ett mycket uppskattat bidrag till en gratis podcast! 🙏💕
Och du kan använda erbjudandet till att ge bort böckerna till någon du tycker om. Fyll då i mottagarens emailadress vid köpet. 
 


 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 4Health by Anna Sparre, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp