Copy
Föreläsningar med Anna Sparre och Dr Cecilia Fürst
View this email in your browser
Hej!
Idag blir det ett kort email! Jag lovade att du som prenumererar på nyhetsbrevet skulle få bli först med att få information om när och var du hittar biljetter till föreläsningarna med mig och Dr Cecilia Fürst!
Du hittar direktlänk till biljetter här: http://4health.se/foredrag

I vår ger jag mig nämligen ut på en liten föreläsningsturné tillsammans med populära Dr Cecilia Fürst! Det blir ett halvdagsevent med Dr Cecilia Fürst & Anna Sparre!
Styr din hälsa och bli frisk med rätt mat och tillskott
Program
1. Anna Sparre föreläser på temat Ät dig frisk: Styr din hälsa och energi med rätt näring. En föreläsning om hur kroppen fungerar och vad den är anpassad till. 
2. Cecilia Fürst föreläser på temat Friskare, starkare, gladare: Styr dina gener med mat, kosttillskott, träning och meditation. En föreläsning om nya spännande möjligheter för personlig hälsa.
3. Frågestund - missa inte din chans att ställa dina frågor till oss!
Under pausen serveras hälsosamt tilltugg. 
Första eventet blir i Malmö 7 april kl 14-18, det andra i Göteborg i Walkfeelings lokaler den 28 april kl 13-17.30 - där kommer du dessutom få ett smakprov på Walkfeeling som du kanske hörde om i avsnitt 210. Det tredje eventet blir i Stockholm den 5 maj kl 14-18. 
Du kommer att hitta länk till biljetter via föreläsningar i menyn på 4health.se, eller under aktuellt - i högermarginalen om du tittar på din dator. 

Ps. Mer om föreläsningarna och dessutom en massa spännande om hur du påverkar din genetik i vardagen får du i nya podcastavsnitt 211 http://4health.se/211-dr-cecilia-furst-styr-dina-gener-och-fa-ett-friskare-liv
 
E-böckerna
Påminner också om att ladda ner mina e-böcker! Du hittar dem via fliken böcker http://4health.se/bocker 
Tack för ditt stöd!
 
Copyright © 2019 4Health by Anna Sparre, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp