NieuwsFLITS!
#37
17 december 2020
In deze NieuwsFLITS!:
  • kerst- & nieuwjaarswens
  • uitzicht op de volgende Nieuwsbrief
  • Kunst & Cultuur thuis bezorgd

Het bestuur en de vrijwilligers van de PVGE wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond nieuw jaar!
mededeling van de redactie
 

Uitzicht op de volgende Nieuwsbrief, helpt u mee?Ook tijdens de lockdown zit de redactie van de Nieuwsbrief niet stil. Er wordt hard gewerkt aan de volgende Nieuwsbrief die eind januari bij u in de brievenbus valt. Hopelijk wordt het weer een mooie publicatie vol 'perspectief', maar we hebben daar uw hulp bij nodig!

Er is nog plek voor een aantal persoonlijke verhalen waarin u vertelt over een bijzondere gebeurtenis, over iets wat u erg bezig houdt, een plan of een interessant initiatief. Misschien wilt u dit delen met de ruim 1100 PVGE leden uit Aalst-Waalre en Valkenswaard.

Daarnaast willen we graag een collage maken van pakkende nieuwjaarswensen of mooie voornemens voor 2021. Heeft u zo'n wens of voornemen? En kunt u die samenvatten in één zin? Dan ontvangen we die heel graag van u.  We gaan dan van alle zinnen een leuke collage maken.

In de vorige Nieuwsbrief zijn we gestart met Vraag & Aanbod. Inmiddels heeft vrijwel alles een nieuwe eigenaar gevonden, dus er is weer ruimte voor nieuwe inzendingen voor die rubriek.

Dus, heeft een persoonlijk verhaal (in ongeveer 300 woorden) of een mooie wens/voornemen (in één zin) of een nieuwe bijdrage voor Vraag & Aanbod? Neem even de tijd om er rustig over na te denken en stuur die ons dan uiterlijk donderdag 7 januari toe via redactie@pvge-awv.nl
 
mededeling van de commissie Kunst & Cultuur
 

"Kunst & Cultuur thuis bezorgd"


In deze coronaperiode worden plannen afgeblazen en is reizen taboe. Jammer, maar K&C rekent op betere tijden en programma’s liggen klaar om te worden uitgevoerd zodra de veiligheid niet meer in het geding is.

Intussen blijft de commissie Kunst & Cultuur speuren naar parels. Verrassende, inspirerende of gewoon mooie vondsten zullen wij met u delen op de website van PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard. Kies op deze site de blauwe tab Activiteiten en vindt in de linker kolom “Kunst & Cultuur thuis bezorgd”. 

K&C dankt het bestuur


Wij, de leden van de commissie K&C, waarderen het zeer dat het bestuur alle vrijwilligers verraste met een soort kerstpakket. Wij doen ons werk met veel plezier en putten voldoening uit de tevredenheid van mensen na een geslaagde dagtrip. Top dat het bestuur in deze reisloze tijden aan de vrijwilligers denkt.

En dan rijst meteen de vraag: Zullen wij, gewone leden, ook niet eens onze waardering kunnen laten blijken voor een bestuur dat zich het vuur uit de sloffen loopt om in deze tijden de boel bij elkaar te houden? Wij dachten van wel. Dames en heren van het bestuur, jullie zijn goed bezig en weten in deze tijd de vereniging springlevend te houden. Chapeau!, in goed Nederlands: pet af!
 
Deze NieuwsFLITS! verschijnt per e-mail op onregelmatige momenten en bevat berichten die niet meer op tijd in onze reguliere papieren Nieuwsbrief geplaatst konden worden.
De NieuwsFLITS! wordt gestuurd naar alle leden van wie wij een e-mailadres hebben.
Mocht u de NieuwsFLITS! niet (meer) willen ontvangen dan kunt u ons dat laten weten via
secretariaat@pvge-awv.nl.
facebook PVGE koepel
Website PVGE Aalst-Waalre & Valkenswaard
Copyright © 2020 PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard, Alle rechten voorbehouden.
Uw contactgegevens komen uit de centrale PVGE database. Aanpassingen graag via ledenadministratie@pvge-awv.nl

Contact gegevens:
PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard
Eric Ideler, secretariaat PVGE-AWV
De Vrieshof 6, 5581 TW Waalre
e-mail secretariaat:   secretariaat@pvge-awv.nl
e-mail ledenadministratie:  ledenadministratie@pvge-awv.nl
website:  www.pvge-awv.nl

Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen?
Laat ons dat per e-mail weten via deze link


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard · secretariaat · De Vrieshof 6 · 5581 TW Waalre, NL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp