Copy
Nieuwsbrief april 2017.
View this email in your browser

Maestro 'Light'

17 juni, Concertzaal Middelburg

Het tv-programma Maestro diende als inspiratie voor de variant Maestro 'Light', een dirigeerwedstrijd met Koor A58 op het podium. Bekende Zeeuwen worden door de dirigent van het koor, Rob van der Meule, klaargestoomd om 's avonds te duelleren in deze wedstrijd. We kunnen alvast enkele namen verklappen van de bekende Zeeuwen die deze uitdaging zullen aangaan: Carla Schönknecht- Vermeulen, raadslid Vlissingen en Statenlid Zeeland (VVD); Gérard de Nooijer, oud-voetballer en de huidige coach van FC Dordrecht; Eric Holm, presentator/ journalist bij Omroep Zeeland. Belangrijk te vermelden is dat een deel van de opbrengst naar Stichting Leergeld gaat. U bent van harte welkom bij de matinee masterclass 'koordirectie' en het avondconcert.
Bezoek onze website voor meer informatie of het bestellen van kaarten.

Sponsoren Maestro 'Light'
http://www.plasticentrum.com/

Mijn Roos Middelburg


Middelburg viert dit jaar haar 800-jarig jubileum.
Het stadslied 'Mijn roos Middelburg', geschreven als een ode aan de stad, wordt door de artistieke leiding bewerkt tot een arrangement voor Koor A58. Lonne van Liere heeft de tekst geschreven en door de Zeeuwse band East of the Sun is deze op muziek gezet. De bedoeling is dat er superleuke initiatieven voortkomen om het Rozenlied op diverse manieren te vertolken. Tijdens evenementen in het kader van Middelburg 800 zullen bewerkingen van het Stadslied het hele jaar door klinken.

U kunt de exclusieve vertolking van Mijn roos Middelburg door Koor A58 beluisteren tijdens hun concerten tijdens Middelburg VOLkoren: zaterdag 3 juni, om 12.00 uur in de Concertzaal en om 15.00 uur op de Markt.

TAKE A58

De mooiste filmmuziek!

Koor A58 neemt u mee naar belangrijke filmmomenten. In het najaar staan er concerten gepland met de titel 'TAKE A58'.
Wat is een film zonder filmmuziek? In een film is naast beeld, geluid en gesproken woord, filmmuziek een wezenlijk belangrijk onderdeel. Sommige soundtracks of nummers zijn zelfs nog bekender geworden dan de film zelf.
Door de artistieke leiding van Koor A58 zijn bekende soundtracks van films speciaal gearrangeerd. Prachtige nummers die voor de één mooie herinneringen oproepend en voor de ander een tijdsmarkering in het leven zijn. Alvast een 'sneakpreview' van enkele nummers voor de 'TAKE A58' concerten; de keuze uit James Bond soundtracks was te groot, daarom een fantastische medley, Bright eyes uit 1978, Gabriëlla’s song uit 2004 en Flashlight uit 2015.
In volgende nieuwsbrieven houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Sponsoren A58

·  Dorpshuis Luctor et Emergo
   Rilland

·  ELJO Kopieerservice
   G
oes
·  Schapendonk kappers,
    Bergen op Zoom

·  Tandartsenpraktijk R.A. Schäffer,
    Bergen op Zoom

Meer weten?
Copyright © 2017 Koor A58, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich hiervoor hebt ingeschreven.