Copy
View this email in your browser
Begin de ochtend met Bach!
Komende week komen weer getalenteerde cello studenten uit vele landen naar Zutphen om masterclasses te volgen en een ensemble te vormen. Grote meesterwerken komen aan bod en samenspel wordt met passie beoefend door deze jonge musici. De Celloklank ligt dicht bij ons raakt ons voorstellingsvermogen.
Deze keer extra met "Bach sessies in de ochtend" in Dat Bolwerck. Op de ochtenden van 16, 17 en 18 februari beginnen de cellisten met Bach oefeningen. Deze ochtend sessies zijn publiek toegankelijk en beginnen om 9.30. Toegang € 7,50.
 
Het traditionele maar elke keer weer op een andere manier verrassend, afsluitend concert is nu op Zondagavond 18 februari om 20 u. Een kleurrijk concert, waarin het talent zich van vele kanten laat zien. Toegang  € 12,50.
Op donderdag 22 februari een concert op Cello en Harp met nieuwe muziek en met een wereld premiere van een compositie voor Harp van

Wilma Pistorius (cellist & componist)
 
Wilma Pistorius is geboren in Zuid-Afrika in 1991. In Nederland studeerde ze bij Lenian Benjamins en Jeroen den Herder, en volgde masterclasses bij Jean-Guihen Queras, Alexander Rudin, Xenia Jankovic, en anderen. Ze studeerde af aan het Conservatorium van Rotterdam in 2014. 

Zij studeerde ook compositie bij Wim Henderickx en Jorrit Tamminga, en werkte samen met ensembles als het Atlas Ensemble, en het Collage Ensemble. Ze studeerde af in compositie aan het Conservatorium van Amsterdam in 2013. Haar muziek is uitgevoerd in o.a. het Concertgebouw Amsterdam, Anton Philipszaal Den Haag, Muziekgebouw Eindhoven.


Concert met Victoria Davies-Popken op harp en Jeroen den Herder (cello) op donderdag 22 februari om 20 uur in Dat Bolwerck.
Toegang in voorverkoop € 18,50. Aan zaal € 20,-
 

 
Copyright © 2018 Dat Bolwerck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp