Copy
View this email in your browser
Zondag 18 november is in Dat Bolwerck het theater concert ‘Hier Dooft Niets’ van De Andersons. Zij zijn o.a. bekend van optredens met Herman van Veen, Arjen Lubach en een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Zij ontvangen deze middag ook nog een bijzondere gast, namelijk kunstenaar Carlijn Kingma die nu exposeert en voor wie "verwondering" de bron is voor haar werken. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren en passioneren je met liederen en verhalen vol levenslust, troost  en verwondering. Ook de bevlogen Carlijn neemt je mee in haar prachtige tekeningen vol verwondering. 

De pers over De Andersons: 
"Wonderschone liedjes.",  "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis.".
Reserveren: vincent@datbolwerck.nl -  Entree: € 18,50 -  Aanvang: 15:00  

 
Verder in november:
20 november (14 u, entree € 19,-): lezing over Delfi, Didyma & Delos
Deze drie Apollo-heiligdommen waren de belangrijkste van de Griekse wereld. In Didyma zocht Zeus zijn geliefde Leto op.  Leto beviel op het eiland Delos van haar tweeling Apollo & Artemis en in Delfi versloeg Apollo de slang-draak Python.  Archeologe Annet van Wiechen vertelt in deze lezing waarom deze plaatsen zo belang waren in de oudheid.

27 november (19.30 u, entree € 7,50) lezing ''Van woede naar redelijkheid''
Een filosofische blik op emoties, dilemma’s en erkenning bij scheiden, nieuwe partner en samengesteld gezin. Corrie Haverkort (filosoof, trainer en docent) vertelt over wat kunnen we leren van Aristoteles, Martha Nussbaum en Kant als het gaat om de liefde en vriendschap en de wezenlijke kenmerken van een samengesteld gezin? Zij legt op boeiende wijze een link tussen vragen uit de filosofie en de praktijk van de liefde, stiefouders en stiefkinderen. 
Copyright © 2018 Dat Bolwerck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp