Copy
View this email in your browser
LAATSTE DAGEN 'SNELHEID VERSTILT'
De expositie 'Snelheid verstilt' van Pauline Nijenhuis is tot en met zondag 12 juli te bezoeken. Op de laatste dag zal Pauline de hele dag aanwezig zijn om bezoekers te woord te staan.
WEKELIJKS MUZIEKWERCK-T
Kaarten voor MuziekWerck-t zijn hier online te koop.

Opmerking: de concerten vinden plaats in het Koetshuis. Misschien prettig om te weten, is dat vorig jaar tijdens de restauratie van het Koetshuis, ook een goed ventilatiesysteem is geplaatst in die ruimte. Naast de anderhalve meter afstand tussen de stoelen, zullen we dan ook goed ventileren. Mochten er specifieke vragen hierover zijn, leg die dan voor aan vincent@datbolwerck.nl.
NIEUWE EXPOSITIES VANAF 18 JULI
'PRENTKUNST IN EN OM ZUTPHEN'
Cultuurwethouder Mathijs ten Broeke opent op vrijdagavond 17 juli in Dat Bolwerck de tentoonstelling ‘Prentkunst in en om Zutphen’. De tentoonstelling is een initiatief van het centrum voor prentkunst van de Stichting Nobilis in Fochteloo. De tentoonstelling en de begeleidende publicatie worden opgedragen aan Chris en Tonneke Schriks uit Warnsveld. Kijk hier voor meer informatie en alle deelnemende kunstenaars.

'ZAAD' VAN LOT BRANDT
Zaad, een altijd aanwezig begin. Lot Brandt vertelt haar verhalen het liefst via een klomp klei. Puur en eerlijk materiaal. Van jongs af aan is klein een vanzelfsprekend onderdeel van haar leven. Zoals Lot zegt: "Klei is vaak eeuwen onderweg voordat het op mijn tafel belandt." Voor de collectie 'Zaad' in Dat Bolwerck zijn naast klei tal van andere materiaal te zien, hout, metaal, zand, papier etc. Klik hier voor meer informatie en beeld.

'IN DIT LICHT' LUMEN
Fotografencollectief LUMEN - bestaande uit 9 fotografen: Jenne Bleijenburg, Theo Bijker, Wim Bannink, Erna Lammers, Frans Rentink, Simon Ophof, Annemarie Prost, Hanneke de Vries en Yvonne Voeten – exposeert een maand in de stadstuin en gewelvenkelder van Dat Bolwerck. Klik hier voor meer informatie over 'In dit licht'.
FILOSOFIE
EEN DRIEDAAGSE FILOSOFIEVAKANTIE OVER GELUK, VRIENDSCHAP EN TIJDELIJKHEID
‘De tuin van Epicurus’ - dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 augustus.
Driedaagse filosofievakantie over geluk, vriendschap en tijdelijkheid. De school van Epicurus wordt ook wel ‘De tuin’ genoemd. Hierop geïnspireerd biedt Dat Bolwerck in de tuin een filosofie driedaagse aan. Iedere dag met een eigen thema waarbij het steeds gaat om de vraag naar een goed en gelukkig leven. Door filosoof Corrie Haverkort. Volledige programma op www.datbolwerck.nl, max. 12 deeln., kosten € 395 incl. 2xlunch, 1xdiner, inschrijven xera@datbolwerck.nl.
WAAROM WIJ ER ZIJN
Over ouder worden en het verborgen belang van schaamte en 'eer' - vanaf woensdag 29 juli.
In een zomerse reeks filosofische gesprekken vervolgt filosoof Suzanne Biewinga haar onderzoek naar de betekenis van ouder worden in de 21e eeuw. Dit keer focust zij op het verborgen belang van schaamte en ‘eer’. Suzanne noemt haar gespreksreeksen een filosofiewerkplaats: het is filosofie in uitvoering. Data, keuze uit woensdagochtenden 29 juli en 5-12 augustus of woensdagochtenden 19-26 augustus en 2 september, tijden 9.30 tot 12.30 uur, max. 6 deeln., kosten € 115. Meer informatie en aanmelden xera@datbolwerck.nl
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Dat Bolwerck
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp