Copy
We starten 2018 met de expositie 'Stille ruimtelijke verkenningen' van Monique Kwist. Monique is in 1965 geboren in Krimpen aan de IJssel en woont en werkt nu sinds drie jaar in Zutphen aan de IJssel. Zij exposeert nationaal en internationaal.

Componist & Cellist Alfian Adytia speelt, geinspireerd op het werk van Monique enkele bijzondere improvisaties. Verder natuurlijk ruimte voor ontmoeten en vooruitkijken. 
7 januari om 15 u in Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112 in Zutphen.


Stille ruimtelijke verkenningen

Kijkend naar de verstilde en sobere architecturale werken van Monique Kwist wordt je aandacht verder getrokken dan naar wat er op het eerste gezicht te zien is. Je wilt voorbij het platte vlak, binnengaan in de driedimensionale ruimte, naar de laag erachter en erin. Een innerlijke beleving die je weg voert van het alledaagse en de stilte van de ruimte laat ervaren.

Of Monique nu werkt op het platte vlak met technieken als diepdruk en houtskooldruk òf ruimtelijk met gegoten beton, gegoten aluminium en hout, het raakt het snijvlak van architectuur en de suggestie daarvan. Harde vormen worden gecombineerd met zachte kwetsbare materialen en er worden omkeringen toegepast van massa en leegte. 

Kom kijken naar de werken, loop er omheen, ga naar binnen en maak ruimte voor je eigen stilte.
 
Alle gasten van Dat Bolwerck wensen we veel Kunst en Gedachten om de kracht van vervoering te blijven ervaren.

Aanstaande zondag kan dat al bij de drie wandelconcerten in Geelvinck, Bornhof en Dat Bolwerck.
Zie https://www.geelvinck.nl/

 

Video Alfian Adyta
Copyright © 2017 Dat Bolwerck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp