Copy
View this email in your browser
Aan alle bezoekers en vrienden
Alle activiteiten in Dat Bolwerck zijn tot 20 januari opgeschort. Wij willen alle bezoekers, vrienden, donateurs, cultuur- & zakenpartners, sponsors, creatievelingen, denkers, muzikanten, buren en vrijwilligers recht uit het hart bedanken voor alle aandacht, complimenten, raad, betrokkenheid en steun die we in dit ingewikkelde jaar van jullie hebben ontvangen.

We kijken ook terug op de bijzonder mooie concerten en exposities die er wel konden zijn.
Op de laatste expositie, met Elizabeth Moritz kun je mee terugkijken via de mooie livestream uitzending die de regionale omroep heeft gemaakt over de afsluiting van Post Memories. Kijk  op: https://www.berkelstroom.nl/elisabeth-moritz-postmemories-it-is-important-to-tell-your-story/

Wij zien dan ook met vertrouwen, elan en nieuwe gedachten vooruit en hopen voor volgend jaar weer op vele mooie ontmoetingen en nieuwe gedachten.

Daarom, dank !
Helaas is het om financiële redenen toch niet gelukt Xera in huis te houden. Zij heeft de afgelopen twee jaar veel energie en warmte in Dat Bolwerck gebracht. Ook daarvoor veel dank. We hebben met de voor deze tijd noodzakelijke vleugellengte afscheid genomen. 
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dat Bolwerck · Zaadmarkt 112 · Zutphen, GLD 7201 DE · Netherlands