Copy
View this email in your browser
NIEUWE INZICHTEN
Goed luisteren is niet zo eenvoudig. 
Helder zeggen wat je voelt en bedoelt evenmin. 
Voor je het weet zit je midden in een discussie waarin men vooral probeert de ander te overtuigen en er nauwelijks geluisterd wordt naar wat er echt gezegd wordt. 
De cursus Leren en beoefenen van de Socratische Gesprekstechniek door filosoof Corrie Haverkort is gebaseerd op de gesprekken die Socrates (469-399) voerde met zijn vrienden. Bij belangrijke onderwerpen waarover iemand een vaste overtuiging had, vroeg hij steeds: “wat bedoel je?” en ‘klopt het wat je zegt?” Gaandeweg ontwikkelde hij een speciale gesprekstechniek waardoor er beter nagedacht, meer nagevoeld en gedachten opnieuw verwoord konden worden.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van drie uur: dinsdagen 5, 12, 19, 26 januari en 2 februari 2021,18.30 – 21.30 uur. Kosten: € 295,- inclusief reader en koffie/thee (min. 8 en max.12 deelnemers per groep). Inschrijven via de online ticketpagina van Dat Bolwerck, klik hier.
VIJF WIJSHEDEN
Vanaf dinsdag 2 februari geeft Sebo Ebbens de cursus Vijf Wijsheden in Dat Bolwerck. De vijf wijsheden (ook wel stijlen genoemd) zijn vijf manieren waarop we ons in de wereld kunnen manifesteren. Dat kan op een open of een gesloten manier. Open staan we in verbinding met de wereld, op de gesloten manier niet. De vijf stijlen kunnen ons leren hoe we op een directe en vriendelijke wijze met onszelf kunnen omgaan.

Klik voor meer informatie over de opzet van deze 7 avonden op: goedlevenensterven.nl
Dinsdagen 2, 9, 16 februari, 2, 9, 16 en 23 maart. Van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten: € 120,-
Voor inschrijven klik hier.
WATERNIMFEN
Er zijn nog maar een paar kaarten voor het concert morgenavond 21 november om 20.30 uur. Hans Eijsackers speelt deze avond een pianorecital rond water en waternimfen.
Een verhaal over een waterfee, die zingt om de voorbijgangers te verleiden en mee te nemen naar haar rijk, diep op de bodem van de zee, in een driehoek van water, vuur en aarde. Koop hier kaarten voor 21 november om 20.30 uur.
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Dat Bolwerck, All rights reserved.
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp