Copy
View this email in your browser
DAT BOLWERCK WEER OPEN
Op donderdag 19 november gaat Dat Bolwerck - hopelijk - weer open!
De expositie 'Postmemory' van Elisabeth Moritz wordt verlengd tot en met 13 december en de MuziekWerck-t zaterdagavondconcerten starten weer.
MET EEN MEESTERLIJKE PIANIST

HANS EIJSACKERS
ZATERDAG 21 NOVEMBER

Hans Eijsackers is een geweldig en poëtisch pianist. Eijsackers was jarenlang docent duoklas en kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sinds 2013 is hij aangesteld als Professor Liedgestaltung aan de Robert Schumann Hochschule te Düsseldorf. Hij treedt veelvuldig op als solist, kamermusicus en liedbegeleider.
Deze avond speelt Hans Eijsackers een pianorecital rond water en waternimfen. 'Ondine' is een verhaal over een waterfee, die zingt om de voorbijgangers te verleiden en mee te nemen naar haar rijk, diep op de bodem van de zee, in een driehoek van water, vuur en aarde. Het stuk bevat technische uitdagingen, zoals wilde cadenzen, filigrain passagewerk, snelle akkoordwisselingen, glissando's, koraalachtige motieven en veel chromatiek. 
Koop hier kaarten voor 21 november om 20.30 uur. 
copr. Marco Borggreve

EN DE BLUES VAN DICK KATTENBURG
HARPERT MICHIELSEN, ELEONORE PAMEIJER & TOBIAS BORSBOOM
ZATERDAG 28 NOVEMBER

'De Blues van Dick Kattenburg' is een kleinschalig muziektheatervoorstelling gemaakt in het kader van '75 jaar Vrijheid' over het persoonlijke verhaal van componisten Dick Kattenburg (1919-1944) en Leo Smit (1900-1943). 
Een verhaal over muziek die niet gehoord mocht worden.
Met acteur Harpert Michielsen, musici Eleonore Pameijer (fluit) en Tobias Borsboom (piano) en Tonje Langeveld als regisseur.
Bekijk alvast de trailer.
 Lees verder en koop kaarten voor 28 november om 20.30 uur. Als het concert van 20.30 uur uitverkocht is start de ticketverkoop van het concert van 19.00 uur.
Voorstelling in samenwerking met de IJsselsalon.
We zien jullie graag weer !
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112 Zutphen
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp