Copy
View this email in your browser
GEORGE SAND EN FRÉDÉRIC CHOPIN
ZONDAG 27 SEPTEMBER OM 16 UUR
Je bent in Parijs en je staat oog in oog met een vrouw in mannenpak en met hoed: de Franse schrijfster George Sand (1804 - 1876). Ze is even terug, om een misverstand op te helderen. Sand vertelt verhalen over liefde, heimwee, verdriet en blijdschap. Wat zagen zij in elkaar: Chopin, de componist met de zwakke gezondheid, en deze stoere, sigarenrokende vrouw?
De muzikale theatervoorstelling ‘George Sand en Frédéric Chopin’ door pianiste en componiste Heleen Verleur gaat over de dramatische liefdesrelatie tussen de rebelse Franse schrijfster en de Poolse componist. De voorstelling is bedoeld voor volwassenen, maar door de interactieve grapjes is het ook leuk voor kinderen vanaf een jaar of zeven. Heleen Verleur speelt haar voorstelling regelmatig in intieme theatrale settings, zoals afgelopen jaar tijdens de Aprilfeesten in Amsterdam en in het Pianolamuseum in Amsterdam.

Kaarten € 16,21 (incl. admi. kosten) zijn hier te koop.
MEDODOGEN EN VISUALISATIES IN DE VERSCHILLENDE BARDOS
VANAF 29 SEPTEMBER OM 19.30 UUR
In Dat Bolwerck worden zes avonden georganiseerd over mededogen (en vriendelijkheid) in de verschillende bardos. De bardos zijn overgangsfasen die zich zowel afspelen tijdens ons leven als tijdens ons sterven. De avonden beginnen op dinsdagavond 29 september om 19.30 uur en eindigen op 10 november om 21.30 uur. De avonden worden gegeven door Sebo Ebbens.

Cursus € 120,00 incl. koffie, thee en dergelijke, klik hier voor inschrijven en betalen. Het boek ‘Op de golven van geboorte en dood, Goed leven en sterven in boeddhistisch perspectief’ wordt als basis gebruikt en dient zelf aangeschaft te worden, kosten € 24,95 (€ 20,00 op de eerste avond).
VERVOLG MUZIEKWERCK-T

ELKE ZATERDAGAVOND OM 19.00 EN 20.30 UUR
De serie concerten MuziekWerck-t krijgt een vervolg, het programma is zo goed als rond en volgt snel! Nu alvast het eerste concert in deze tweede serie, op zaterdagavond 3 oktober: 'Misschien wisten zij alles' door Floor Wittink. Een vertelconcert waarin zij verhalen smeedt van Toon Tellegen en muziek speelt van onder meer Schubert, Bach en Ravel.
Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele van de 214 intieme, filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van deze schrijver, arts en dichter. Muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die ontroert, verrast en je laat wegdromen.

Kaarten € 25,00 zijn hier te koop voor het concert om 19 uur en hier te koop voor het concert om 20.30 uur.

Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 Dat Bolwerck, Zaadmarkt 112 Zutphen
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp