Copy
Dat Bolwerck ‘’Unlocked”
Na een half jaar stilte mag de muziek weer gehoord worden. Op 12 juni kan dat in Dat Bolwerck met een concert van fagottist Thomas Dulfer en saxofoniste Deborah Witteveen. Beiden zijn onderscheiden met de Classic Young Masters Award. Zij waren al meermaals te horen op Radio4 en speelden op festivals als de NJO Muziekzomer en Down the Rabbit Hole. Met veel flair spelen zij deze avond 'om er weer in te komen' een toegankelijke mix van stijlen met werken van: Bach, Purcell, Poulenc, Piazzolla en Rossini.

Concert start om 20 uur met maximaal 30 bezoekers. Entree: 17,50. Tickets reserveren via: info@datbolwerck.nl

Expositie Stil het tij

Dat Bolwerck staat op een bijzondere manier direct in verbinding met de IJssel. De eeuwenoude waterput in de kelder, die overloopt als het waterpeil van de IJssel stijgt is de inspiratiebron voor de expositie die tijdens deze IJsselbiennale periode te zien is. 

Pat van Boeckel, Pieter van de Pol, Karin van der Molen, Annelies Alewijnse en Sterre Arentsen daalden af naar onze put en reageren met plaatsgebonden werk. De kunstwerken stromen door de tuin, druipen in de hal, stollen langs de wanden en nemen de bezoeker uiteindelijk mee naar de bron.

Van 19 juni t/m 19 september open op woensdag t/m zondag.
In plaats van een opening zijn zaterdag 19 en zondag 20 juni de kunstenaars aanwezig om jullie te ontvangen (zaterdag van 11 tot 15.30 u en zondag van 11 tot 17 uur).

Onze exposities zijn vrij te bezoeken. Wandel op woensdag t/m zondag binnen in dit monument van verbeelding.
 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Dat Bolwerck, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp