Copy

Vattenbrukscentrum Ost


Mer än en månad har redan gått av 2017 men vi hann knappt smälta julmaten innan vi satte igång med planeringen inför det nya året. Vår nya webbsida (vattenbrukscentrumost.se) börjar redan ta form och förutom webbsidan så har vi också lagt upp en VCO grupp på både Facebook och LinkedIn! Följ oss genom att klicka på knapparna i det här nyhetsbrevet. 

Vi återkommer med flera nyhetsbrev under året men innan vi sätter igång med arbetet så ville jag be er om en tjänst? 

Jag undrar om ni har, under det sista året, fått hjälp av VCO på något sätt. Det kan vara så enkelt som att ni tittade in på webbsidan och hittade det ni ville veta redan där. Eller att ni ringde och pratade med en av oss. Eller att ni träffade oss på Elmia Jordbruksmässan. Eller lyssnade på en presentation som vi gav och som blev hjälpsam. Eller var med på studieresan till Danmark. Som sagt... vad som helst. Det skulle vara så intressant att veta om vi lyckas med det som vi har som vårt huvudmål... att hjälpa er och att stimulera en vattenbruksnäring i framförallt östra och södra Sverige, genom utbildning, rådgivning och allmänt stöd. 

Klicka på den stora, blåa knappen nedan för att svara om ni har fått hjälp. Svarar ni inte så antar jag att ni har inte fått hjälp av oss. Men det är ju bra att veta det också! Jag vill ta den informationen jag får från er och använda det för att se hur vi kan hjälpa er ännu mer under 2017, så kom gärna också med förslag om ni har några.

Med vänliga hälsningar,
Jason Bailey

 

Ja, jag har haft kontakt med eller fått hjälp av VCO.
Copyright © 2017 Vattenbrukscentrum Ost


Vill du ändra på hur du får dessa e-mail?
Ändra dina inställningar eller ta bort din email från VCO:s lista.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vattenbrukscentrum Ost · Klustervägen 13 · Vreta Kloster 585 76 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp