Copy
View this email in your browser

Starfish Update

2019 - nr. 2

Dag <<First Name>>, 

Welkom bij de tweede editie van de 'Starfish Update': een tweemaandelijkse nieuwsbrief waarbij we je een dosis interessant en inspirerend leesvoer willen bezorgen. Interne communicatie en HR analytics zijn de centrale thema's. 

Vragen/bemerkingen?
Jouw feedback is welkom!
Vier vragen die het vakantiegevoel van je collega’s doen verdwijnen.
Helemaal opgeladen na die fijne vakantie en klaar om er opnieuw ‘in te vliegen’? Het geldt niet alleen voor jou, veel mensen hervatten intussen het werk na een deugddoende vakantie. Hieronder vind je vier vragen die het vakantiegevoel van je collega’s helemaal kan verpesten. Best te vermijden dus…
Lees het volledige artikel
Hoe kan je de impact van interne communicatie verhogen?
Elke dag hebben we contact met anderen. We hopen dan op een vlotte communicatie, maar toch verloopt dit niet altijd zoals we willen. Soms interpreteren collega's ons anders dan verwacht. Vaak blijkt dat je collega's de interne communicatie verkeerd begrijpen of zelfs helemaal niet oppikken. De impact van interne comumnicatie in je organisatie verhogen leer je in deze opleiding.
Schrijf je in voor de opleiding
Is regelmatig thuiswerken echt nadelig voor je carrière?
Medewerkers die regelmatig thuiswerken zouden ‘professionele zelfmoord’ plegen. Dat is de krasse uitspraak van een Amerikaanse ‘thought leader’ over thuiswerken. Maar is dat ook zo? Jeff Haden geeft in zijn (Engelstalig) artikel meer antwoord op deze vraag.
 
Lees het volledige artikel
Waarom interne communicatie je onderneming onsterfelijk maakt.
Interne communicatie is altijd het kleinere broertje geweest van de externe communicatie. Toch is het een belangrijk strategisch instrument geworden voor het overleven van een onderneming in disruptieve tijden. Een mooie analyse door Erwin Van Overloop (interne communicatie van BNP Paribas Fortis) van het boek ‘De Onsterfelijke Onderneming’ van Fons Van Dyck.

 
Lees het volledige artikel
Open opleidingen over interne communicatie en HR-analytics
Wil je meer leren? De komende maanden kan je je nog inschrijven voor de volgende open opleidingen:
Copyright © 2019 Starfish, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp